Çakmaklıktan Mp3+Radyo Keyfi

arkadaşlar büyük şehirlerde cızırtı yapıyor frekans yoğunluğundan biz denedik ama iyi bulmadık haberiniz olsun

valla ben 25 ytl ye çankayadan aldım kullandım...şehir içinde kullanması zor ve ses kalitesi çok düşük stereo bir yayın yapmıyor radyo daha kaliteli çalıyor.kaliteli bir ses alınsa şehir dışı yolculuklarda kullanmak için bile alırdım ama ses kalitesi beni öldürdü.ayrıca bende kaset çalarlı olanıda var mp3 takınca o zaman kaliteli ses geliyor ben kaset+mp3 çaları tavsiye ederim.

5 para etmez aldım kullandım! eğer dijital değilse cızırtıdan durulmuyor! sadece şehirler arasında iyi! şehir içinde dinlemek imkansız!

bende kızdım gittim bi pionner adam akıllı set attım arabaya 700 e falan mal oldu ama gelde sesi dinle offfffff! :D

anteni çıkarırsanız biraz daha ii oluo ama alın cd çalar keyfinize bakın derim

İnternetten sipariş verdim.. Bugün geldi.. 33-YTL (KDV Dahil) 12 taksit :D

Piranha Falcon Q Type 1gb dahili hafızası var güzel bir alet..
Konya da kullanıyorum.. Ses kalitesi güzel ve problem yok.... Ortada kablo kirliliği istemeyen dekoratif bir ürün isteyenlere tavsiye ederim. ;)

bi de istanbulda dene güzellik falan kalmaz üründe :D

ben dealextreme.com dan aldım 20 yltye. ama vectra bnin çamalığa tam oturmadı. düğmeye basınca çıkıyodu. birde vectranın çakmaklık yolcu tarafında oraya uzanmak zor oluyo. frekans karışıyo felan filan... :)

Paranızı boşa atmayın ve almayın..Ben yandım...Cihaz mono yayın yapıyor...Yani teybinizden çıkan ses el radyosu gibi iğrenç......

Ben de geçen ay kampanyadan aldım 49 YTL ye Digimax FM-18 Bir Gb lık kendinden hafızası ,8 çeşit equalizer'i var.Transmitter'in yanında da CD temizleyici hediye olarak verdiler.Sesi güzel Tabii CD changer veya mp3 çalardaki ses kalitesini yakalamanız mümkün değil ! Bulunduğunuz yerdeki frekans lar da çok önemli ama ben memnunun 206 frekans var digital, mp3 lerdeki ses kayıtları da farkettiriyor.Öneririm

Geri