Çakmaklıktan Mp3+Radyo Keyfi

Paranızı boşa atmayın ve almayın..Ben yandım...Cihaz mono yayın yapıyor...Yani teybinizden çıkan ses el radyosu gibi iğrenç......

Aynen katılıyorum..
 
Bizdede var hem stereo ses çıkışlısı yüksek seste sesi bozuyor tavisye etmem
 
Bir alan pişman, bir de almayan. O cızırtı psikolojimi bozmuştu vallahi. Bir yerden CDR 500 CD Çalar buldum da kurtuldum. 700 MB'lik bi CD 17-20 arası tarck alıyor. Aradaki her türlü şeye değer doğrusu.
 
kullandım akıllı bi cihaz ama ses kalitesi düşük ipodla daha kaliteli ses alabirsiniz
 
kaset adaptörü olayı en iyisi ;) bir mp3 player veya cep telefonuna bağlayın, mükemmel kalitede dünleyin ;) cd kalitesinde oluyor, ben kullanıyorum. nokia6280 telefonum var. bassları falan da verince dehşet oluyor :)
 
Ayrıca, diyeceksiniz ki telefonu kaset adaptörüne nasıl bağlıyorsun :) açıklayayım. dönüştürücüm var onun için de. ayrıca içinde de mini bir anfi devresi var sesi yükseltiyor. bassları falan kuvvetlendiriyor. yüksek seste ve full bassta bile süper performans ;) kaset adaptörünün markası da mintondu ama bozdum :) yeni almayı düşünüyorum bu aralar.
 
istanbul ankara gibi büyükşehirlerde radyo istasyonu çok olduğu için cızırtı yapabiliyo....
 
kaset adaptörü olayı en iyisi ;) bir mp3 player veya cep telefonuna bağlayın, mükemmel kalitede dünleyin ;) cd kalitesinde oluyor, ben kullanıyorum. nokia6280 telefonum var. bassları falan da verince dehşet oluyor :)

Bende kaset adaptörü+MP3 Player kullanıyorum fakat özellikle mp3 playerın sesi %50 de oldumu teybin sesini açınca cızırtı yapıyor, parazit gibi değil yalnız sürekli bir ses. MP3 Playerın sesini %100 e yaklaştırdıkça azalıyor bu cızırtı bunun nedeni nedir? Kaset adaptörümün markası Minton. MP3 Player SONY
 
Son düzenleme:
Bende kaset adaptörü+MP3 Player kullanıyorum fakat özellikle mp3 playerın sesi %50 de oldumu teybin sesini açınca cızırtı yapıyor, parazit gibi değil yalnız sürekli bir ses. MP3 Playerın sesini %100 e yaklaştırdıkça azlıyor bu cızırtı bunun nedeni nedir? Kaset adaptörümün markası Minton. MP3 Player SONY
hmm :rolleyes: belki jacklarda falan bir sorun olabilir. kaset adaptörünün erkeğinde veya mp3 playerin dişisinde. kulaklıkla dinlerken de oluyor mu ? olmuyorsa kaset adaptöründen olabilir. ben sorunsuz kullanıyordum. tabi parçalayana kadar :) alıcam inşallah bu aralar tekrar.. yolum düşmedi.
 
Geri
Üst