Calibra mı? 200sx mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ogun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Calibra vs. 200SX

• Kullanılan toplam oy
    50
hayırlısı inşallah istediğin gibi olur. ama integrada zor araba.

ama arabadır gerçekten

vakit yok birde işler biraz karışık bu aralar. yoksa çok içimde olan var ama
cosworth motorlu felan şöyle iyi olurdu. bi ara baya bi yaklaştım ama ara verdik şimdilik

peki neyi zor kadir biraz anlatırmısın kasa olarak demiyorum motor olarak anlat ???

peki neyi zor kadir biraz anlatırmısın kasa olarak demiyorum motor olarak anlat ???

dayı motor olarak ne yapacaksın var olan bloktu vs. eğer gideceksen nerelere kadar gidersin, değişim desen çok aşırı maliyetleri bulur. birde sadece bence motor olarak düşünme.

örnek 500 hp yaptın. bunu aktarma organları yürüyüş takımları vs. vs. vs.

bence motoru alıp farklı bir kasada denemen daha karlı olur gibi.

misal bir si al kes parçala ona koy :D

12,5 sıkıştırma güzel eksantrikle ve iyi bir kapakla b20 yapabilirsin istersen onu darton gömlekle koruyup 600 hplerini üstüne cık istersen b20 yap atom olarak kullan ister b18c5 yap istersen b16b yap istersen b16a2 yap b serisi motorların hepsi turboya ve aşırı yüklemeye dayanıklı ve artık olarak maliyet acısından bakarsan atom olarak 5 bin turbo olarak 10 bin lira harcarsın ki şuanda türkiyenin en hızlı önden ceker aracı integradır bundan dolayı bende japon hastalıgı başladı :D kasa olarak dersen parcası cok zor bulunuyor orası ayrı mevzu zaten 94 astra gsi zor nın bulunuyor artık :D

bu yazdığına katılamayacağım, yapabilen yapıyor ki bu araç en son 900 hp lerde idi sanırım yine dısında bozulma yok
http://www.youtube.com/watch?v=Ab50X_Vqtic

bu da 900 hp lik hali Hasan
http://www.youtube.com/watch?v=iaDIFI5Hwxg

Şimdi videoları görüyorum.. Benimde bozulma dediğim bu zaten :D

Nasıl bozulma yok abi.. Kaput elek olmuş.. arka çamurluklar gitmiş.. Tamponun yarısı yok. Sağı solu delik deşik.. İçi zaten yok :D Tambir yaratık..

Bak adam 600hp yapmış.. Radyatör ile motor arasında daha bir karış boşluk var :D Kasanın dışını kesip biçmemiş.

http://www.youtube.com/watch?v=_yAuIXeddCQ

Şimdi videoları görüyorum.. Benimde bozulma dediğim bu zaten :D

Nasıl bozulma yok abi.. Kaput elek olmuş.. arka çamurluklar gitmiş.. Tamponun yarısı yok. Sağı solu delik deşik.. İçi zaten yok :D Tambir yaratık..

Bak adam 600hp yapmış.. Radyatör ile motor arasında daha bir karış boşluk var :D Kasanın dışını kesip biçmemiş.

http://www.youtube.com/watch?v=_yAuIXeddCQ

bu yayınladıgın videodaki arabanın aynısını şuanda istanbulda yapım aşamasında gercekten ayrı bi dünya fanatiklik deil kolay yapım benim anlatmak istedigim ...

+ olarak yazmayı unuttum bu 200sx rb26det neo motoru yerleştirecekler tamamen skyline r34 yürüyenine sahip olacak kasa olarak 200 sx olacak sadece ve drag makinası idda büyük 7 saniye koşacak diyorlar bakalım beklicez görecez ...

+ olarak yazmayı unuttum bu 200sx rb26det neo motoru yerleştirecekler tamamen skyline r34 yürüyenine sahip olacak kasa olarak 200 sx olacak sadece ve drag makinası idda büyük 7 saniye koşacak diyorlar bakalım beklicez görecez ...

Parayı bastıkça güç alıyorsun makinalardan.. Neredeyse Adan Z ye her donanımının yüksek performans için üretilen versiyonu var farklı markalarla..

Opellerde öyle bi olay yok.. Ne kadar harcarsan harca bir noktadan sonra ya arabadan vazgeçiyorsun, ya performanstan :D

aynen katılıyorum neden 200 sx dedigimi anlata bilmişimdir ve bu kit düşünün tamamen tomei :D

Parayı bastıkça güç alıyorsun makinalardan.. Neredeyse Adan Z ye her donanımının yüksek performans için üretilen versiyonu var farklı markalarla..

Opellerde öyle bi olay yok.. Ne kadar harcarsan harca bir noktadan sonra ya arabadan vazgeçiyorsun, ya performanstan :D
iyi de sizin anlamadığınız ve ya karıştırdığınız olay su adam burada c20 let ile uğraşarak o hp leri almış motoru yan çevirmiş arkadan itiş yapmış yani eleman bilmiyormuydu başka güçlü motor takmayı iş bu adamın yaptığı diğerinin değil iş ecotec motordan yüksek güç almak motoru söküp başka motor takıp güç almak değil :D

Geri