2 ay önce sol cam mekanizması ile ilgili malzeme sormak için gittiğim camcı, beni görünce sanki yıllarıdır görmediği arkadaşını görmüş gibi elindeki işi bırakıp yanıma koştu.
Ön cam mı değişecek abi dedi? hayır deyince birden yıkıldı
Elimde sipariş üzerine getirttiğim bir calibra camı var 8 yıldır depoda duruyor, takacak bi Calibra bulamadım, düşünürsen maliyetine takacağım dedi.. Daha sonra dedim ayrıldım.
18 yıllık ön cam ile ince çiziklerden dolayı gece yolculukları iyice işkence olmuştu. Karşıdan gelen araçların farları ön camda dağılarak sürüş güvenliğini de olumsuz etkilediği için, geçen gün yanına uğradım camcının. Hemen yanıma geldi takıyor muyuz abi camı dedi? Fiyatta anlaşırsak takacağız dedim.
Listeyi çıkartıp baktı Olimpia marka cam. 240tl cam +50 tl işçilik fiyatı var dedi. Dedim sen takacağın fiyatı söyle
Camı geliş parası olduğunu idda ettiği 145 tl den verdi 20 tl işçilikle 165 tl ye değiştirdi.( Fiyat bana iyi geldi ama gerçek piyasası hakkında fikrim yok.)
ilk gece yolculuğumu yaptığımda keşke iki ay önce taktırsaydım dedim.. Fark gerçekten çok fazla.. Boşuna işkence yapmışım kendime, sürüş konforunu inanılmaz etkiliyormuş.
Ön cam mı değişecek abi dedi? hayır deyince birden yıkıldı

18 yıllık ön cam ile ince çiziklerden dolayı gece yolculukları iyice işkence olmuştu. Karşıdan gelen araçların farları ön camda dağılarak sürüş güvenliğini de olumsuz etkilediği için, geçen gün yanına uğradım camcının. Hemen yanıma geldi takıyor muyuz abi camı dedi? Fiyatta anlaşırsak takacağız dedim.
Listeyi çıkartıp baktı Olimpia marka cam. 240tl cam +50 tl işçilik fiyatı var dedi. Dedim sen takacağın fiyatı söyle

ilk gece yolculuğumu yaptığımda keşke iki ay önce taktırsaydım dedim.. Fark gerçekten çok fazla.. Boşuna işkence yapmışım kendime, sürüş konforunu inanılmaz etkiliyormuş.