söylediklerinin hepsini yaptım fakat yinede durdurduuheralde oda tiple alakalı bi durumm
Estafullah, şanstır abi sonuç olarak bazı şeyler, ama babamızdan, abilerimizden öğrendiğimiz tüyolar bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
söylediklerinin hepsini yaptım fakat yinede durdurduuheralde oda tiple alakalı bi durumm
gece oldu mu orta ışığı yakın iç taraftaki filmler çok koyu olmadıı sürece her zaman iş yaramıştır .....
Yıl 1996 babam,arkadaşı ben yemeğe gittik, onlar alkol aldığı için ben kullandım dönüşte; Çevirmeyi görünce ehliyetim olmadığı için (yaş=16) polis tanıdığın söylediği "Çevirme olunca parklara geç" lafına uydum.. Memur durdurdu, ceza yazdı arabayı bağladı bizimkiler alkollü olduğu,götürecek kimse olmadığı için.Bende de biraz koyu bir film var. Polis çevirmesi vs. bir sorun olacağını anladığım zaman ön camları sonuna kadar açıyorum ve aracın iç ışığını yakarak farları parka getiriyorum. Polisin çok hoşuna gidiyor direk geç diyor. Adam seni net bir şekilde görmek istiyor adamı uyuz edersen o da herşeyi yapar. Camları açın kemer takın bence hiç çevirme yemezsiniz.
Yıl 1996 babam,arkadaşı ben yemeğe gittik, onlar alkol aldığı için ben kullandım dönüşte; Çevirmeyi görünce ehliyetim olmadığı için (yaş=16) polis tanıdığın söylediği "Çevirme olunca parklara geç" lafına uydum.. Memur durdurdu, ceza yazdı arabayı bağladı bizimkiler alkollü olduğu,götürecek kimse olmadığı için.
Neden çevirdin diye soruncada farların kapalı idi dedi
Tabi o anda bunu babama anlatmak imkansız oldu, yemediğim fırça kalmamıştı
Dikkat edin bunları yaparken kaş yapacam derken göz çıkmasın.. :good:
Bu Film Olayi Kafami Kariştiriyor Orijinal Renkli Cama Ne Diyorlar Bilen Var Mi Daha önceki Arabam Da Orijinal Renkli Cam Vardi Gecr şehir Içnde Durdurdular 20 Ytl Ye Halladdim Haram Olsun Maaşlari Yetmiyir Sanki