cam filmi olanlar dikkat

aynen bende oyle hıssedıyorum. kralı gelse sokmem. babamı savcı yaparım, asker yaparım, avukat yaparım. gene sokmem.

sen babanı onlardan biri yaparsan arabayı bırakır direk babanın peşine düşerler ergenekoncu balyozcu sarıkızcı bağlarlar bir yere :kop: :kop: :kop:
yani arabayı bağlatmassında babanı bağlayabilirler :kop: :kop: :kop:

aynen bende oyle hıssedıyorum. kralı gelse sokmem. babamı savcı yaparım, asker yaparım, avukat yaparım. gene sokmem.

bu mesleklerin sonuna haritadan yer beğen lafınıda kullanmazsan olmaz bak şimdi:D

:kop::kop::kop:

walla bende de 1 numara film war aldığımızda wardı...yazın güneşten gece arkadaki öküzlerden koruyor :)
Hiç film var gibi durmuo senin araç :s resim çekilirkende varmıydı_?

bu mesleklerin sonuna haritadan yer beğen lafınıda kullanmazsan olmaz bak şimdi:D

Haritayı Ankaradan ihtibaren kessin batı bölümü arabada kalsın doğu bölümünü kaputa sersin :kop:

filimle zorlari neyki? taktik diye noluyor? kendileri simsiyah camlarla geziyolar biz bişe diyozmu:)

filimle zorlari neyki? taktik diye noluyor? kendileri simsiyah camlarla geziyolar biz bişe diyozmu:)
+ görevin özelliği nedeniyle camlarında film olması gereken araçlara eyvallah da hiç bir özelliği olmayan, kayıtlarda resmi hizmet aracı olarak geçen ne idiğü belirsiz araçlardaki filmlere ben de aşırı derecede karşıyım. Devlet vatandaşına örnek olmalıdır. Yerli yersiz, sana yasak bana serbest uygulamaları olduğu sürece bu kavgalarar hızlanarak devam eder. Vatandaş olarak benim aracım için yasak olan film, APP plaka gibi eklentiler, polislerin, askerlerin, adalet personelinin, milletvekillerinin, siyasilerin özel araçlarında da yasak olmalı ki bende kurallar karşısında boynumu eğeyim.

beni bi kaç kere çevirdiler, film yasak cezası var dediler. ceza yazmadılar :) zaten sökmemde :)

Mart ayında TÜV e muayaneye gideceğim. Farklı bir uygulama varsa haber veririm. Muayenede film varsa araç hafif kusurlu geçiyordu.

Geri