Ynt: Cam filmi önerisi
Teşekkürler. Yorumlar için. Gidip bide yüz yüze konuşalım bakalım. O zaman ne diyecekler.
Teşekkürler. Yorumlar için. Gidip bide yüz yüze konuşalım bakalım. O zaman ne diyecekler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekoli06 link' Alıntı:Teşekkürler. Yorumlar için. Gidip bide yüz yüze konuşalım bakalım. O zaman ne diyecekler.
Siz istanbulda degilmisinizUmitbjk link' Alıntı:Bende g,tmek istiyorum beraber gidebiliriz.
bulent_tnt link' Alıntı:Siz istanbulda degilmisiniz
Dedigim yerde tanzer var ona soyleyin uygun yapar
Ziebart iyidir ama fiyat 2 katiparabol83 link' Alıntı:ziebart 1 numara işlevsel 045thumbsup
ziebart 2 numara hem işlevsel hem de görsel
benim araçta ziebart 1 numara var dışardan kimse film oldugunu anlamıyor. orjinal camı gibi çok memnunum.
bitek keşke 2 numara yaptırsaydım diyorum dışardan daha güzel görsellik katıyo arabaya
bulent_tnt link' Alıntı:Ben pazarlıkla 250 tl yaptırdım
şimdide 300 olsun
biraz daha pazarlık yapın bence
bulent_tnt link' Alıntı:Ziebart iyidir ama fiyat 2 kati
550tl nerde
250 tl nerde
Sadece arka kapilari sokup cami cikariyorekoli06 link' Alıntı:Kapı içlerini sökerek yaptıklarını söylediler. Sizin araçta nasıl yapılmıştı?
Sokmesi onenli degil onenli olan iscilikBurakyNk link' Alıntı:zibeart kapıları sökmeden yapıyorlar ..