Cam Filmlerinin Yasak Olmamasi Hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sereye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yani kanun kaçağı bir bakışta tanınır yeterki camdan içeri görünsün :o

bir vıp aractan ya da jeepten inen kanun kaçağıda iyi kazanmıştır hayatını riske atmaz yada parasıyla baskasını tutar gibi geldi :)
alnında kanun kacagı yazmaz da aracta elınde otomatık sılah mı var bır buket cıcek mı var gorur de rahatlarsın

Hırsızlara karşı önlem: camın kırılıp dağılmasını önlüyor,

FAKAT DAĞILMIYAN CAM PARÇACIKLARI ÖLDÜRÜCÜ OLABİLİYOR

yapıcaksan en acık tonunu yapıcaksın :D dıgerlerı goze batıyor

1.arabada perde serbest ama on cama perde cekenı gordunuzmu hıc
2. babam polis memuru babama dedım arabaya flım cekelım artık yasak dedı ve arabanın flımı sokuolar veyatta arabaya 1 hafta sure verılarmıs
araban 1 hafta boyunca aranıyor kacak gıbı ıslev uygulanıyormus 1 hafta sonra flımler duruyorsa araban ıle ılgılı ıslem veya kapatılıyormus

Evet, bir ara da o konuyu yatırmalı masaya.

Diğer ülkelerdeki bu ve benzeri konular hakkında da bilgilerini paylaşanlar olacaktır muhakkak.

hayır almanyada da yasak benım akrabalarım var almanyada onlar turkıyede cama flım yaptırdı ve almanyada sokerız dedıler

Arkadaslar,

Benim aracimda da Film var. Arka camlar koyu on camlar acik tonda.

Her cevirme oldugunda 4 cami birden aciyorum. Eger Njoy ise araciniz, filmli olan arkadaslar, siz de bu sekilde yapin, muhtemel sorunlarin onune gecin...

Not: Yasak olmasi bence mantikli. Sen niye taktin derseniz, cevirmelerde 4 cami da aciyorum derim:cool:

arac içini rahatlıkla görebilmeli uzun yıllar terörle mücadele veren bu birimlerin
asayişi sağlarken kendi can güvenliklerini de ön planda tutmaları en doğal hakları düşünün siz bir vıp aractan ya da jeepten şüpheleniyorsunuz durduruyorsunuz ama aracın içi siyah hatta abartılı siyah bir film yüzünden gözükmüyor ne düşünür, ne yapardınız

2 ekip aracı vardı. diğer memura şikayetçi oldum bu araçta cam filmi var ceza yazın diye :)
aslında memur da haklıydı.: -içeriyi goremıyoruz edemiyoruz. zaten genellikle müsama gösteriyoruz. ama bazı kilit noktalarda çevirmeler sadece bu sebepten yapılıyor. insanlara ne kadar verirsen daha fazlasını istiyorlar. biz zaten içerisi görünür ölçülerde olanlara ses çıkarmıyoruz. hem fabrikasyon olanlara da karşı değiliz. çunku onlarda içerisi gozukuyor. sadece gunes ısınlarını kırıyor. oyle cam bulabılıyorsanız takın. dedi.
bende cevap veremedim.
İki kardeşim de konuyu güzel açıklamış. Piyasada mafya babalığına özenen tiplerin altında kapkara arabalar, Polat Alemdar'a özenen bir kesim. Çok koyu bazen de aynalı cam filmini savunan arkadaşlar bu tür filmleri neden arabanıza taktırıyorsunuz. Amacınızın ne olduğunu açıkça söyleyin. Bir çoğunuz güzel olduğunu savunacaksınız. O zaman biraz açık renkli ve kaliteli olanını seçin. Çocukların defter kapladıkları naylonların dahi bazı ufak ebatlı camlarda kullanıldığına şahit oldum. Bu mu güzellik. Zaten Opel araçlarının bir çoğunun camları renkli. Renkli camın üzerine renkli cam filmi. Mini etek altına pantolon giymek gibi bir şey. Son yıllarda hep bir şeylerimizi gizlemeye çalışıyoruz. Gölgemizden korkar hale geldik. Gece trafik çevirmelerine yaklaşırken kaçımız araçın iç aydınlatmasını açıyor?

abı cok koyu dıkkat cekıyo 1 numaralı cam fılmım var arka camda polıs onas yedım en acıgı olduhu halde

Bu sıcak ve güneşli havalarda ben de cam filmim olsun istiyorum ama yasak diye taktıramıyoruz malesef.Corsaya da perde olmaz ki....

Geri