- Konuyu Başlatan
Muayene memurunun ogunki durumunave kisiye bagli olarak degisiyor.Muayenede kesin soktururler veya sokturmezler diye bir genellemeye girmek yanlis olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gece 2-3 sürekli Beşiktaş ortaköy civarında dolaşırım.Uygulama olur kimlik alkol araç ve üst arama...Farları kapatır,iç ışıkları açarım...Ama şimdiye kadar filmle ilgili bir sorun yaşamadım...Ama ezilmeden efendi davrandım...
evet yagmurlu ve gorus mesafesının bellı bır durumun altına dustugunde sıslı havalardaEvet malesefki görüldüğü üzere yaptırmadan önce dikkatli seçim yapmak lazım.
Bu arada sis farlarıyla ufak bir şehir efsanesi bildireyim. DUYDUĞUM kadarıyla kanun maddesinde -Sis farlarını, ıvr zıvır hede hödö.... haricinde diğer farlar ile birlikte kullanmak yasaktır- gibi birşey yazıyormuş. Bu da demek oluyor ki, park-sis yaktığımızda suç teşkil etmiyor. ???
Aslı var mıdır?
Kaliteli bir cam filmi için servisler 500 ytl den fazla istiyor. Bunun yerine biraz daha para ekleyip orijinal renkli cam yaptırmakta fayda var.
O raporu gerçekten olması dışında alamazsın. Ben daha alabileni görmedim.Mesela doktor raporu alsak gözün gün ışığına hassas olduğuna dair bu raporla izin çıkartabilirmiyiz??
O raporu gerçekten olması dışında alamazsın. Ben daha alabileni görmedim.