Cam Renklendirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JOCCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dikkatli incelerseniz, bu konuyu açarken mesajımda LİNK verdiğimi de görürsünüz. Zaten o linke tıkladığınızda açılan sitede, sizin vermiş olduğunuz bilgiler var. Ben onları oradan alıp mesaja eklememiştim. Çünkü ilgilenenler zaten linke girip, uygulamasına ve fiyatına bakacaklardır..

Kızdırmayın bakimmm modu hıııııııııııııı :D:D:D

Şöyle metalik gri bi araç içinede gri renkte bi deri döşeme üstünede açık mavi cam süper olurdu mercedeslerdeki gibi..

Renkli cam sahibi olacağım diye aracımın tüm camlarını sökmelerini istemem , zaten yeterince gıcırtı var, sonrasını düşünmek istemem. Ayrıca renkli camlara da karşıyım, gündüzleyin belki işe yarıyor ama , camlarını kopkoyu kaplatan dangalaklar geceleri çevreyi görmüyor bir sürü kazaya davetiye çıkarıyorlar.

JOCCO' Alıntı:
Dikkatli incelerseniz, bu konuyu açarken mesajımda LİNK verdiğimi de görürsünüz. Zaten o linke tıkladığınızda açılan sitede, sizin vermiş olduğunuz bilgiler var. Ben onları oradan alıp mesaja eklememiştim. Çünkü ilgilenenler zaten linke girip, uygulamasına ve fiyatına bakacaklardır..
Bundan sonrası için tabiki yetkiniz dahilinde konuyu olması gereken yere taşıyabilirsiniz ama The One Başkanın yaptığı gibi sadece konuyu taşırsanız sevinirim

güven68' Alıntı:
arkadaşlar, biraz alınganlık yapmış olucağım ama, sitenin ana sayfasındaki resimli araba listesinde opeli göremedim. opeli listesine koymayan bir firmaya iş yaptırmam arkadaş...:(

aynen bende katılıyorum :alkis:

olmazsa biz yaptırırız, hem de kendi arabamızın fotosunu koydururuz. ;)

Geri