Cam Renklendirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JOCCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla masraflıda olsa yapmaya değer. muayeneye gidersin ordaki görevli filmi tutar cart diye indirir;

-napıyon dayı
-yassah yeğenim
-söle biz sökelim naptın camı mahvettin
-biz işimizi yapıyoh.

la havle çeker gidersin

arkadaşlar, biraz alınganlık yapmış olucağım ama, sitenin ana sayfasındaki resimli araba listesinde opeli göremedim. opeli listesine koymayan bir firmaya iş yaptırmam arkadaş...:(

Neutral' Alıntı:
walla masraflıda olsa yapmaya değer. muayeneye gidersin ordaki görevli filmi tutar cart diye indirir;

-napıyon dayı
-yassah yeğenim
-biz işimizi yapıyoh.

la havle çeker gidersin

yok daha neler, var mı kardeş böyle bi olasılık. öyle diyorsan buna da inanmaz camı çizer o senin görgüsüz görevlin :)

Benim için önemli olan camda film olmaması. Yani polis durdurup 'filmler yasak' dediği zaman, ben de 'evet,filmler yasak' diyebilmeliyim.. ;)

Teknoloji ilerledikce masraf da ona göre artıyor.

De gidi eski günler de...
Sanayide bir cam sökme takma parasına, ateş yakıp camı isle karartıkları günler geride kaldı artık :cry: :)

güven68' Alıntı:
arkadaşlar, biraz alınganlık yapmış olucağım ama, sitenin ana sayfasındaki resimli araba listesinde opeli göremedim. opeli listesine koymayan bir firmaya iş yaptırmam arkadaş...:(

+1

Neutral' Alıntı:

-napıyon dayı
-yassah yeğenim
-biz işimizi yapıyoh.

la havle çeker gidersin

ne yalan söliyim korktum simdi:o harbi böyle oluyosa mevzu cıkar o mekanda yasaksa yasak neyse cezası verelim parasını

walla lazer güzel bi olay ama hatırladıım kadaryla 700milyon demişlerdi aracım için.polise de araç orj. böle die yutturulabilio film olmadıından we çeşitli tonları da mevcut.fiyatı çok fazla ama wazgeçmiştim...

Sn.Jocco konuyu taşırken benim yazdıklarımıda hiçe saymayıp ekleseydin keşke orada uygulama ve fiyatı ile ilgili bilgi de vardı

Geri