Cam suyuna çeşme suyu

Ankara'da iken çeşme suyu+cam suyu karışımı kullanırdım, İzmir'de içme suyu (acil hallerde dinlenmiş su) ve cam suyu karışımı kullanıyorum. Bulunduğunuz yerdeki çeşme suyunun kalitesi iyi ise sorun olmaması lazım.

klima drenajından damlayan su saf sudur. rahatlıkla kullanılabilir.

Konsantre olduktan sonra her turlu su kullanilabilir. Amac en az kireç ve tortu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Ben cam suyu+musluk suyunu karıştırarak koyuyorum. İçinde kireç olsa ne olacak sanki su kaynıyor :) örnek: ütüye koydukta su ısındı kireç oluştu tıkandı ama bu ısıtmasız. Arkadaşlar bildiğiniz çeşme suyunu koyun gitsin. Yazın su kışın antifrizli cam suyuyla karıştırın tamamdır.

yok artıkk abartmayın... cam suyuna idrar koyun daha iyi temizler... :))

musluk suyu koyun hıc bir sey olmazz.....

yok artıkk abartmayın... cam suyuna idrar koyun daha iyi temizler... :))

musluk suyu koyun hıc bir sey olmazz.....

Sinek ölülerini çıkarır mı? :kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Ben cam suyu+musluk suyunu karıştırarak koyuyorum. İçinde kireç olsa ne olacak sanki su kaynıyor :) örnek: ütüye koydukta su ısındı kireç oluştu tıkandı ama bu ısıtmasız. Arkadaşlar bildiğiniz çeşme suyunu koyun gitsin. Yazın su kışın antifrizli cam suyuyla karıştırın tamamdır.

illa sıcak suda kireç oluşur diye bir kural yok. uzun süre kullanılmış herhangibir bataryanın soğuk su ara musluğunu yada hortumunu söktüğünüzde oluşan kireçi görebilirsiniz.

ama tabiki ısıtılan şebeke suyunda kireç daha çabuk oluşur bu doğru.

burda amaç silecek suyu pompasına minumum miktarda kireçli suyu göndermek.
ben cam sil ile karıştırı koyuyorum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar araca belli miktarda cam suyu ilave ettikten sonra çeşme suyu ile tamamliyorum fakat internette bir yazıda saf su kullanın diye yazmışlar bu doğrumudur yani çeşme suyu tıkanma vs mi yapar Teşekkürler
yine sansasyonel bir konu açmışsınız :D

ben koyuyorum arabama bir sorun yok ama şirket arabacığımın sağ tarafı tıkalı kötü sudan,bir miktar bor çöz le felan açmaya uğraşacağım :)

Sinek ölülerini çıkarır mı? :kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

:) abiiii musluk suyu ve pirilde koydugum oldu canavar gibi temizliyordu saka diil bu

yine sansasyonel bir konu açmışsınız :D

ben koyuyorum arabama bir sorun yok ama şirket arabacığımın sağ tarafı tıkalı kötü sudan,bir miktar bor çöz le felan açmaya uğraşacağım :)

Aslında konuları sansasyonel olsun diye açıyorum aklıma takilanlari yazıyorum :D sağolsun arkadaşlar destek oluyorlar :)

Kaynatmak bir işe yaramadigina göre ya sırf cam suyu yada içme suyu artı cam suyu mantıklı gibi

Geri