Cam Yıkama Fıskıye Ayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serdar41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: cam yıkama fıskıye ayarı

akın hocam iç yıkamada yapıyor musunuz camları açsak?  005hihih

Ynt: cam yıkama fıskıye ayarı

Motorsiklet kullanırken ve özellikle de vizörüm açıkken başıma geldiğinde canımı sıkan konulardan biriydi, haftada en az iki kere öndeki aracın silecek suyu ile tanışma fırsatı yakalardım  ;D, ilk başlarda bir kaç kişi ile papaz oldum ama baktım sonu yok bende araçlara ona göre yanaşmaya başladım sorun kısmen de olsa ortadan kalktı, başka sebeplerden iki sene oldu motorsiklet kullanmayı bırakalı, hiç sorun kalmadı  ;D ;D ;D

Ynt: Cam Yıkama Fıskıye Ayarı

benimkilerinde ayarı bozuk herhalde kolu çektiğim zaman sprey gibi püskürtüyo, aslında güzelde oluyo :)

arkadaşlar bu konuyu hic cevaplamadıysam 5 kez cevapladım bızım araclarda fıskıye ayarı yok malesef  boyle kullanacağız

akın bey bu fıskiye ayarı yapılamıyormu şimdi bilginiz varmı bu konuda.. :D

biraz önce denedim. fiskiyeler ayarlı.. hatta suyu fışkırtmıyor, sanki suyu üfürüyor/püskürtüyor on cama ve camın ortasının altındaki alana yayılıyor. silecekler kavrıyor ve butun ccamı temizliyor...

Arkadaşlar ben arabayı alalı 5-6 gün oldu.. Aynen anlattığınız gibi havaya püskürtüyorum suyun yarısını.. Ama kolaylıkla cama doğru yönlendirilebilir diye tahmin ediyordum. Fakat ayarlanamadığını duyunca çok şaşırdım. Ben de servise sormadan edemeyeceğim, çok enteresan..

ben servise de sordum opel türkiyeyi de aradım hatta belki farklı çözüm vardır diye izmirdeki 4 farklı servise daha gittim....  cevap bu 6 farklı yerden de aynı geldi.  ayarlanamıyor....  çözüm yok....

bahadirusta link' Alıntı:
akın bey bu fıskiye ayarı yapılamıyormu şimdi bilginiz varmı bu konuda.. :D
haa unutmuşum bir tek sayın bahadır  ustanın  fıskiyesi ayarlanıyor dediler  evill2

türk_187 link' Alıntı:
biraz önce denedim. fiskiyeler ayarlı.. hatta suyu fışkırtmıyor, sanki suyu üfürüyor/püskürtüyor on cama ve camın ortasının altındaki alana yayılıyor. silecekler kavrıyor ve butun ccamı temizliyor...

silegeç kolunu hafif çe çekince  yan camlara pek  sıçratmıyor  biraz kullanım alışkanlığı gerektiriyor. ben çözümü böyle buldum. bu şekilde kullanınca  pek sıkıntı olmuyor

Geri