Cam Yıkama Fıskıye Ayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serdar41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cam Yıkama Fıskıye Ayarı

benim için bir sıkıntı olmadı. çok hoşuma gitti hatta... içeri de hoş bir koku geldi.. orjinal cam suyu

Arkadaşlar hemmen paylaşayım aklımdayken;

Fıskiyeler eğer kireçli su kullanırsanız kolayca tıkanacaktır, özellikle bizimkiler gibi sprey formunda püskürten fıskiyeler kireçten daha çok etkilenirler.

Bu yüzden silecek deponuz boşaldığında kireçsiz olduğuna emin olduğunuz bir yerden doldurun, hatta kaynak suyu alıp doldurun.

ben 6 tl ye 5 lt antifirizli su aldım zaten baya gidiyor hala yarısı duruyor
antifirz hem kreçlenmiyor hem daha temiz

ben su kullanmıyourm. sadece  cam sil dolduruyorum, hem kireçlenme derdi yok hem  mis gibi temizliyor

Kullanımını tam bilmiyorum ama su püskürtmek için kolu biraz fazla çekili tutunca sanırım farları yıkıyor, yıkamasını istemiyorum aslında okuyup öğrenmek gerek.

akın link' Alıntı:
ben su kullanmıyourm. sadece  cam sil dolduruyorum, hem kireçlenme derdi yok hem  mis gibi temizliyor

Ben de Focus ta öyle yapmıştım ama Camsil fıskiye civarlarında bir daha temizlenmesi zor lekelere neden olmuştu.

Esmerce link' Alıntı:
Kullanımını tam bilmiyorum ama su püskürtmek için kolu biraz fazla çekili tutunca sanırım farları yıkıyor, yıkamasını istemiyorum aslında okuyup öğrenmek gerek.
cosmolarda farlar aktifken siliceklere su atarsanız farlarıda yıkıyor aynı anda farklı bir ayarı yok bildiğim

ben megane de fiesatda ve son olarak bu araçta  cam sil kullanıyourm

Ben leke olayından sonra damacana su + HB dan aldığım depo tabletlerinden kullanıyorum onlar da fena değil, özellikle yağlı kirleri ve böcekleri iyi temizliyor.

bir de kipada  falan  cam suyu diye su satılıyor litresi 1 tl ye. kireçsiz suymuş o da alınabilir.  hatta çiçek marka  var  cam suyu diyor  mavi bir su  hafifte  deterjan atmışlar sanıırm.  oda çok güzel ama işte onun içn kipaya gitmek lazım :)

Geri