Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fıskiyeler eğer kireçli su kullanırsanız kolayca tıkanacaktır, özellikle bizimkiler gibi sprey formunda püskürten fıskiyeler kireçten daha çok etkilenirler.
Bu yüzden silecek deponuz boşaldığında kireçsiz olduğuna emin olduğunuz bir yerden doldurun, hatta kaynak suyu alıp doldurun.
Kullanımını tam bilmiyorum ama su püskürtmek için kolu biraz fazla çekili tutunca sanırım farları yıkıyor, yıkamasını istemiyorum aslında okuyup öğrenmek gerek.
Kullanımını tam bilmiyorum ama su püskürtmek için kolu biraz fazla çekili tutunca sanırım farları yıkıyor, yıkamasını istemiyorum aslında okuyup öğrenmek gerek.
Ben leke olayından sonra damacana su + HB dan aldığım depo tabletlerinden kullanıyorum onlar da fena değil, özellikle yağlı kirleri ve böcekleri iyi temizliyor.
bir de kipada falan cam suyu diye su satılıyor litresi 1 tl ye. kireçsiz suymuş o da alınabilir. hatta çiçek marka var cam suyu diyor mavi bir su hafifte deterjan atmışlar sanıırm. oda çok güzel ama işte onun içn kipaya gitmek lazım