Cam Yıkama Fıskıye Ayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serdar41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cam Yıkama Fıskıye Ayarı

Kipa nın gözünü seveyim  general_Dancing

Ön camı yıkarken farları da yıkamamanın yolunu, önce afl yi kapatarak ön cama su atmak şeklinde buldum.Çok az zahmetli ama işe yarıyor..

ekrntsm.jpg

alahan1963 link' Alıntı:
֖n camı yıkarken farları da yıkamamanın yolunu, önce afl yi kapatarak ön cama su atmak şeklinde buldum.ևok az zahmetli ama işe yarıyor..

Hmmm, üretici de bunu düşünmüş demek, teşekkürler.  greatt

bu arada iki gündür yapmur sensörünü test etme imkanım oldu.. sensör hakikaten birebir tepki veriyor. gerektiği kadar.. birinci kademede bile doğru zamanda yeterince cevap verebiliyor...

Bu arada silecekler de pek asil; ağır, sessiz ve etkili bir şekilde Mercedes usulü siliyorlar  :D

Esmerce link' Alıntı:
Bu arada silecekler de pek asil; ağır, sessiz ve etkili bir şekilde Mercedes usulü siliyorlar  :D

yalnız dün silerken hafif iz bırakmaya başladı... silecek yukarı çıkarken sorun yok. aşağı inerken hafif su bırakıyor gibi

türk_187 link' Alıntı:
[quote author=Esmerce link=topic=1094.msg24859#msg24859 date=1302473418]

yalnız dün silerken hafif iz bırakmaya başladı... silecek yukarı çıkarken sorun yok. aşağı inerken hafif su bırakıyor gibi
[/quote]

gerçi en gıcık olduğum şey sileceğin ses çıkarması. çok şükür bu aracımda yok..

Benim kullandığım en iyi silecek sistemleri Astra da.

Diğer markalar arasında en etkili sistemler Fiat modelleride olurdu, hani Fiat denince ucuz detaylar çağrışım yapabilir kimilerinde ama silecekleri mükemmel olurdu.

sevgili arkadaşlarım bilindiği gibi cam yıkama memeleri iğne ile ayarlanamıyor içi bir bilya gibidir gördüğünüz meme deliğine bir ince tornavida ile çevirerek istediğiniz tarafa ayarlayabiliyorsunuz(yalnız tırnavida iyi oturmas ı gerekiyor aslı taktirde meme bozulur)saygılarımla

Geri