Cam Yıkama Fıskıye Ayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serdar41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cam Yıkama Fıskıye Ayarı

Arkadaşlar tekrardan merhaba.yukarıda verdiğim ebay linkinden 3 gün önce aparatı sattın aldım.
Fakat satan arkadaş halla kargoya vermedi .eğer olumlu cevap gelirse haber veririm.

almera link' Alıntı:
Arkadaşlar tekrardan merhaba.yukarıda verdiğim ebay linkinden 3 gün önce aparatı sattın aldım.
Fakat satan arkadaş halla kargoya vermedi .eğer olumlu cevap gelirse haber veririm.
takipteyiz.
thnxx

Arkadaşlar Opel Odak'ta aparatıyla ayarlama yapılıyor. Benim ki Cuma günü yapıldı. Haberiniz olsun.

alper_bozkurd link' Alıntı:
Arkadaşlar Opel Odak'ta aparatıyla ayarlama yapılıyor. Benim ki Cuma günü yapıldı. Haberiniz olsun.
thnxx
Herhangi bir ücret ödeniyor mu?

bende bu durumdan şikayetçiyim ama İzmirde bu hangi serviste var bilmiyorum. Arkas Oto ya gittiğimde ayarlatmak için bana su püskürtmesi normal dediler...aslında ellerinde bu aparat olmadığını söylemelerini tercih ederdim...

Ha ayarlamaya başladılar mı? İyi iyi. Bende arabayı park ve bahçeler müdürlüğüne sulama aracı diye kiraya vermeyi düşünüyordum. (:

GNSpower link' Alıntı:
Ha ayarlamaya başladılar mı? İyi iyi. Bende arabayı park ve bahçeler müdürlüğüne sulama aracı diye kiraya vermeyi düşünüyordum. (:

bazı servisler getirtmiş sanırım Doğan. İzmirde varsada nerede var bilgim yok. benimde bi ayar çektirmem lazım... :)

dipp link' Alıntı:
bazı servisler getirtmiş sanırım Doğan. İzmirde varsada nerede var bilgim yok. benimde bi ayar çektirmem lazım... :)

Bende bir soruşturayım o zaman. (:

fıskiye ayarı için b.paşa servise talepte bulunmuştum ayarlayabiliyorlar

Teşekkürler Benim aracında kesinlikle ayara hatta tımara ihtiyacı var Aracın ön camı hariç her yeri yıkıyor mübarek Arabanın tavanını-yandan geçen komşunun kedisini, Arkadan gelen minibüsün ön camını, Sol tarafta bulunan cam ağacını bir tek ֖n camı yıkamıyor  011zaa

Geri