Cam Yıkama Fıskıye Ayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serdar41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cam Yıkama Fıskıye Ayarı

mastertech link' Alıntı:
sevgili arkadaşlarım bilindiği gibi cam yıkama memeleri iğne ile ayarlanamıyor içi bir bilya gibidir gördüğünüz meme deliğine bir ince tornavida ile çevirerek istediğiniz tarafa ayarlayabiliyorsunuz(yalnız tırnavida iyi oturmas ı gerekiyor aslı taktirde meme bozulur)saygılarımla
teşekkürler sn. mastertech bilgilendirme için, bunu bir ara serviste uygulatan olursa foroğrafları bekliyoruz
bu şekilde ayarlandığını bilmiyorduk

Esmerce link' Alıntı:
Benim kullandığım en iyi silecek sistemleri Astra da.

Diğer markalar arasında en etkili sistemler Fiat modelleride olurdu, hani Fiat denince ucuz detaylar çağrışım yapabilir kimilerinde ama silecekleri mükemmel olurdu.

katılıyorum bizim eskiden doğan slx vardı... arkaya otururdum. sileceklerin çalışmasını izlerdim. oyle sessiz sessiz, dans eder gibi yağmurlaa

HaKaN link' Alıntı:
[quote author=mastertech link=topic=1094.msg24876#msg24876 date=1302500470]
sevgili arkadaşlarım bilindiği gibi cam yıkama memeleri iğne ile ayarlanamıyor içi bir bilya gibidir gördüğünüz meme deliğine bir ince tornavida ile çevirerek istediğiniz tarafa ayarlayabiliyorsunuz(yalnız tırnavida iyi oturmas ı gerekiyor aslı taktirde meme bozulur)saygılarımla
teşekkürler sn. mastertech bilgilendirme için, bunu bir ara serviste uygulatan olursa foroğrafları bekliyoruz
bu şekilde ayarlandığını bilmiyorduk
[/quote]

Dünyada ayarlanamayan meme ucu yoktur bence de  011zaa

sunruf açıkken ilk cam silme deneyimimde kaza yapıyordum
abandım kola yukardan suratıma su geliceğini tahmin edemezdim ya refleks yaptım allahtan hızlı değildim bir s haraketi yaptım neredeyse :D

Bir ay önce servise gittiğimde fıskıye ayarı için özel bir anahtar gelecek onunla ayarlayacağız dendi.
tornavida ile yapılan ayar tam olmuyor.

tomacco link' Alıntı:
Bir ay önce servise gittiğimde fıskıye ayarı için özel bir anahtar gelecek onunla ayarlayacağız dendi.
tornavida ile yapılan ayar tam olmuyor.

Serviste bu parça yok, tornavida vb ile ayarlanmaya çalışıyorlar ve bu da plastik uçları kolayca deforme ediyor, su daha dağınık bir halde püskürüyor sonra da "garantiden yenisini getireceğiz" diyorlar :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Serviste bu parça yok, tornavida vb ile ayarlanmaya çalışıyorlar ve bu da plastik uçları kolayca deforme ediyor, su daha dağınık bir halde püskürüyor sonra da "garantiden yenisini getireceğiz" diyorlar :)

Bende serviste olmuyorsa yapma dedim arkadaşa biraz tornavida ile uğraştı bu kadar olur abi dedi.parça gelince onunla yaparız dedi sağolsun bazıları gibi yalan söylemedi en azından.

Geri