Cam'a film önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpmurat

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Herkese öncelikle merhaba,
Aracıma işimden dolayı film çekmek istiyorum. forumda bu konu ile ilgili hemen hemen tüm konuları okudum. ama halen kararsızım.
İlaçlama işi yaptığım için yazın ege 40 dereceye kadar çıkıyor içerideki sıcaklığı düşürmem lazım yoksa arabanın için ilaç kokuyor. Şuda varki polislerinde dikkatini çekmek istemem. Aydında heryerde cizlmez film felan diyorlar ama bu işi 50 TLyede yapan var 300TL yede.
Sizlerin önerisi nedir. yani ne polislerin dikkatini çekmeyecek ve içeriye ısıyı kırmayı engelleyecek şekilde hemde şık göstermesi açısından kac numara ve marka önerirsiniz.
Son olarak Arkadaki cam buğu önleyicilerine zararı varmı ?
Not: Ön cama istemiyorum.
Aracım Astra Classic HB araç beyaz renk.

teşekkür ederim

Son düzenleme:
ziebert,solar guard yada llumar gerisi yalan

llumar bence bu konuda işi aşmış..

Arka camda ki rezistanslara zarar vermiyor. Ancak olur da söktürecek olursanız dikkat edin sökerken zarar görebilir.

Öneri olarakta; Lumar arka camlara 2 tercihe bağlı olarakta ön camlarada 1 veya 2 numara film öneriyorum.

Not: Ben Bursa'da Amerikan film yaptırdım,fazlasıyla memnunum ancak her ilde kalite farklı olabilir onun için bilmediğiniz yerde lumar yaptırmanızı tavsiye ederim.

Arka camda ki rezistanslara zarar vermiyor. Ancak olur da söktürecek olursanız dikkat edin sökerken zarar görebilir.

Öneri olarakta; Lumar arka camlara 2 tercihe bağlı olarakta ön camlarada 1 veya 2 numara film öneriyorum.

Not: Ben Bursa'da Amerikan film yaptırdım,fazlasıyla memnunum ancak her ilde kalite farklı olabilir onun için bilmediğiniz yerde lumar yaptırmanızı tavsiye ederim.
Teşekür ederim.
Acıkcası sizin dediğiniz gibi yaparsak arka camlar koyu, ön yan camlar acık, ön camda olmaycak biraz yamalı bir hal alır.
Topyekün ön cam hariç hepsine sabit bir rakam olarak ne önerirsin

abi senin araçınki mesela cok koyu, dışarıyı nasıl görüyorsun sen :)
şaka bir yana numara olarak verirseniz sevinirim.

bnm arka 3 yanlar 2 ön 1 zibeart pahalı gelir diosan dediim gibi solar guard yada lumarda çektrebilrsin gerisine inanma ama

zibeart
solar guard
lumarda
bunları fiyatı nedir. (Yani kendi arabanıza ne kadar'a çektirdiniz)
Birde Ben aydınayım. Aydında zibeart dedinmi ne zıbarması,
solar guard desem, solmaz kardeş derler,
Lumar desem bu iş kumar değil derler :) (o kadar cahil bir sanayimiz vardır yani)
Büyük ihtimal İzmir'e götüreceğim. Fiyat bilgim olsunki göz göre göre kazık yemeyelim.
Sanırım 2 Numara dikkat çekmeyecektir diye düşünüyorum.
katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

llumar en uygun fiyata sahip bu kaliteli cam filminde ziebart falan uçmuş durumda

İşin ucunda polislerle papaz olmakta var. Ya klimaya fazla yüklececeksin ya da perde yaptıracaksın. Arka cama göre seyyar perdeler var, aracın hiçbir yerini delmeden takabiliyorsun, yan camlara da kumaş perde yaptırabilirsin. Perdeye fazla kızmıyorlar çünkü ihtiyacın olmadığı zaman açık bırakıyorsun.

Geri