Ben 1 numara kullanıyorum aracı alırken Opaz da(kapatılıp Mercanalar olarak farklı bir mazaya taşındılar) kaplattım 200 lira filmlere vermiştim öncam hariç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göz rahatsızlığınız olduğuna dair bir rapor alırsanız ruhsata filmi işletirsiniz. Film işlenmez diye bir şey yok direk işlenmiyor olmaz diyerek yanlış bilgilendirme yapmayalım.
llumar bence bu konuda işi aşmış..
fiyat olarak ne kadar ödediniz. Ben çok koyu istemiyorum.Llumar çektir hocam yukarıda da bahsedilmiş. Bostancı otosanayide ersel abi çeker. çok da iyi çeker. en koyunun bir açığını 3 aydır kullanıyorum ben çok memnunum
hmm biliyorum orayı izmire gittiğimde kolcak felan sormuştuk hatta yanlış hatırlamıyorsam sahibinde de Astra G vardı yada çalışanda araçla ilgili tüm işlemlerim şubat'a ertelendi. ama o zamana kadar önerileriniz benim için değerli, ilginiz için teşekkür ederimmerhaba arkadaşım izmirde yapan yer çok ama fiyat ve kalite farkıda var bu konuda arkadaşım gecen yaptırdı 3m filmini kullanmışlar ve 2 yılda garanti verdiler toplam maliyet ön cam hariç 180 tl yerde bilindik biyer 3 sanayi sitesinde 1001 oto aksesuar 3 üncü sanayide kime sorsan tarif ederler ve çok hoş duruyo hatta kıskandım bende yaptırıcam