Cam'a film önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
img063j.jpg

Konuya resim koyarim demistim uzun bir sure oldu ama belki fikrinde yardimci olur.Llumar PP35 acik havada aynali gibi olsada gece ve golgede siyaha yakin duruyorlar.Acik renk araclarda guzel bence.

img063j.jpg

Konuya resim koyarim demistim uzun bir sure oldu ama belki fikrinde yardimci olur.Llumar PP35 acik havada aynali gibi olsada gece ve golgede siyaha yakin duruyorlar.Acik renk araclarda guzel bence.

Artık vazgeçtim Film çektirmek istemiyorum araç içinde kendimi deşifre etmesinden hoşlandığımı fark ettim :kop:

burda bahsedilmemiş ama birde elgard var. fena bir film değil. llumar ayarında. ama düzgün biryerde çektirmelisin. elgard 150 tlye yapılıyorr. ben geçen ay yaptırdım. llumar ise istanbulda heryerde 200 tl. birde aksarayda tekno oto var. film dahil 50 tl. ama dalga olsun diye söylemedim. amerikan çizilmez film çekiyorlar. yalnız işçilik eh işte. renk olarakta aman ne mavi tonlu olsun nede kırmızı. hafif yeşilmiş gibi duran siyah bir ton var ondan bul. diğerleri acayip kötüduruyor. llumarın işçiliği 10 numara. renk olarak mümkün olduğu kadar açık yaptır. çünkü koyuluk okadar sıcaklık farkını etkilemiyor. sadece görüntü. birde koyulaştırdıkca aracını kullanmaktan nefret ediyorsun ama çok güzel duruyor ayrı.

img063j.jpg

harika olmus,izmirde llumar film ceken bir yer varmi acaba?

resıstansınız fılm sokulunce bozulabılr

Geri