Cam'a film önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
polislerle ugrasmamak için reflekte film en iyisi hem açık renk hemde ısıgı en iyi yansıtan film.

Herkese öncelikle merhaba,
Aracıma işimden dolayı film çekmek istiyorum. forumda bu konu ile ilgili hemen hemen tüm konuları okudum. ama halen kararsızım.
İlaçlama işi yaptığım için yazın ege 40 dereceye kadar çıkıyor içerideki sıcaklığı düşürmem lazım yoksa arabanın için ilaç kokuyor. Şuda varki polislerinde dikkatini çekmek istemem. Aydında heryerde cizlmez film felan diyorlar ama bu işi 50 TLyede yapan var 300TL yede.
Sizlerin önerisi nedir. yani ne polislerin dikkatini çekmeyecek ve içeriye ısıyı kırmayı engelleyecek şekilde hemde şık göstermesi açısından kac numara ve marka önerirsiniz.
Son olarak Arkadaki cam buğu önleyicilerine zararı varmı ?
Not: Ön cama istemiyorum.
Aracım Astra Classic HB araç beyaz renk.

teşekkür ederim
halk sağlığı alanındamı ilaçlama yapıyorsun cevabın evetse irtibata geçelim kolay gelsin

Teşekür ederim.
Acıkcası sizin dediğiniz gibi yaparsak arka camlar koyu, ön yan camlar acık, ön camda olmaycak biraz yamalı bir hal alır.
Topyekün ön cam hariç hepsine sabit bir rakam olarak ne önerirsin

2 numara uygundür diye düşünüyorum. 1 numara çok açık kalır. 3 Numarada polisler falan uğraşmasın.. :)

İşin ucunda polislerle papaz olmakta var. Ya klimaya fazla yüklececeksin ya da perde yaptıracaksın. Arka cama göre seyyar perdeler var, aracın hiçbir yerini delmeden takabiliyorsun, yan camlara da kumaş perde yaptırabilirsin. Perdeye fazla kızmıyorlar çünkü ihtiyacın olmadığı zaman açık bırakıyorsun.

Abi 40 derece sıcaklıkta araba oluyor 45 - 50 derece. İçeride çoğun bir ilaç kokusu oluyor. Klima acmam içinde camları kapatmam lazım bu seferde ilac kokusunu önleyemem içerideki sıcaklığı düşürmem lazım, Perde işi hoşuma gitti düşünebilirim. Cam önerisini zaten bunun için istiyorum Hem polisle papaz olamamak hemde araçtaki sıcaklığı düşürmek. Aydında millet simsiyah camlarla dolaşıyor bir şey demiyorlar ama biliyorumki bana illaki denk gelecek :)

polislerle ugrasmamak için reflekte film en iyisi hem açık renk hemde ısıgı en iyi yansıtan film.

Reflekte film nasıl bir şey bilmiyorum acıkcası. Biraz araştırayım.

halk sağlığı alanındamı ilaçlama yapıyorsun cevabın evetse irtibata geçelim kolay gelsin

evet halk sağlı alanında ilaçlama yapıyorum.

2 numara uygundür diye düşünüyorum. 1 numara çok açık kalır. 3 Numarada polisler falan uğraşmasın.. :)

Teşekkürler

Solar Guard, Ziebart'a film veren firmadır ama Ziebart'a özel granite yakın bir tonda üretmektedir filmleri, sırf marka diye aradaki fiyat farkını fazla vermeye gerek yok ama işçilik konusunda 1 numara oluyor Ziebart çalışanları.

Peki şimdi en can alıcı soruya geleyim İzmirde bu işi yapan yer biliyormusunuz ?

ben amerikan film diyen 5 yıl garanti veren biryerde 150 liraya çektirdim. Aslında açık istiyordum. Örnek camlar biraz yanılttı beni 2 numara olsun dedim böyle oldu. Nası iki numara bilmem ama koyu biraz :D gerçi güneşi filan güzel kesiyor klimaya çok yüklenmeye gerek kalmadı ama. Polis amcalar sıkıntı yaratabilir :D :D Şimdiye kadar birşey diyen olmadı ama olsun polis görünce stres oluyorum :D

picture.php

WaLLa ben ankarada Oturuorum 2numara Film Yaptırdım Polis Amcalar Hemen CektiLer Ceza Meza Yedik OnLarın Sayesinde :) Ama Söle Bişi War Kac numara Olursa Olsun 3numara bile olsa filmi yaptırdıkdan sonra Soklatıosun Camlara We ruhsata işleniyor Bi dilekceyle hiç bi sorun Kalmıo Die biliorum :):)

orijinal siyah camlar ruhsata işletiliyor. Flimde böyle bir şey yok

Geri