polislerle ugrasmamak için reflekte film en iyisi hem açık renk hemde ısıgı en iyi yansıtan film.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halk sağlığı alanındamı ilaçlama yapıyorsun cevabın evetse irtibata geçelim kolay gelsinHerkese öncelikle merhaba,
Aracıma işimden dolayı film çekmek istiyorum. forumda bu konu ile ilgili hemen hemen tüm konuları okudum. ama halen kararsızım.
İlaçlama işi yaptığım için yazın ege 40 dereceye kadar çıkıyor içerideki sıcaklığı düşürmem lazım yoksa arabanın için ilaç kokuyor. Şuda varki polislerinde dikkatini çekmek istemem. Aydında heryerde cizlmez film felan diyorlar ama bu işi 50 TLyede yapan var 300TL yede.
Sizlerin önerisi nedir. yani ne polislerin dikkatini çekmeyecek ve içeriye ısıyı kırmayı engelleyecek şekilde hemde şık göstermesi açısından kac numara ve marka önerirsiniz.
Son olarak Arkadaki cam buğu önleyicilerine zararı varmı ?
Not: Ön cama istemiyorum.
Aracım Astra Classic HB araç beyaz renk.
teşekkür ederim
Teşekür ederim.
Acıkcası sizin dediğiniz gibi yaparsak arka camlar koyu, ön yan camlar acık, ön camda olmaycak biraz yamalı bir hal alır.
Topyekün ön cam hariç hepsine sabit bir rakam olarak ne önerirsin
İşin ucunda polislerle papaz olmakta var. Ya klimaya fazla yüklececeksin ya da perde yaptıracaksın. Arka cama göre seyyar perdeler var, aracın hiçbir yerini delmeden takabiliyorsun, yan camlara da kumaş perde yaptırabilirsin. Perdeye fazla kızmıyorlar çünkü ihtiyacın olmadığı zaman açık bırakıyorsun.
polislerle ugrasmamak için reflekte film en iyisi hem açık renk hemde ısıgı en iyi yansıtan film.
halk sağlığı alanındamı ilaçlama yapıyorsun cevabın evetse irtibata geçelim kolay gelsin
2 numara uygundür diye düşünüyorum. 1 numara çok açık kalır. 3 Numarada polisler falan uğraşmasın..
2 numara bumu yaaa koyu geldi banada