Ynt: camdan gelen su
Sn. Sorumen öncelikle hoşgeldiniz. Lütfen mesajlarınızda büyük harf kullanmayınız.
Az önce aracıma inip denediğimde camlarımızın bir engelle karşılaşması durumunda kendiliğinden tekrar geri açıldığını test ederek gördüm, o konuda içiniz ferah olsun, 2000 model Astra G'mizde bile mevcut olan bu güvenlik unsuru Astra J'lerimizde de var.
Küllük ve çakmak artık çoğu araçta olduğu gibi ayrı satılıyor, bizdeki ismi Tiryaki Seti. Çakmak değilse de küllük küllükten ziyade hoş bir aksesuar bence, ben aracıma aldım bir tane.
Astra J Window Safety
sorumen link' Alıntı:031blaa
ARKADAŞLAR BEN YAKLAŞIK 15 SENEDİR OPEL KULLANIYORUM SON 3 ARACIMDA SIFIR ALINMIŞ ASTRA DİZEL İDİ EN UZUN BİNDİĞİM ARACI 5 SENE KULLANDIM.
ŞU ANDA ASTRA J 1,3 DİZEL ENJOY ARAÇ ALDIM FAKAT GEL GÖRKİ H KASALARDA OLAN CAM SIKIŞTIRMA EMNİYET SENSÖRÜ YOK YANİ CAMA BİR ÇOCUK ELİNİ KOLUNU KAFASINI SIKIŞTIRSA DAHİ KOPARACAK ŞEKİLDE KAPANMAYA DEVAM EDİYOR BÜYÜK EKSİKLİK....
YAMURLU HAVALARDA ÖN CAMLARDAN HERHANGİ BİRİMİ BİR PARMAK BİLE ARALAYAMIYORSUNUZ. ÖNCAMDA TOPLANAN SUYUN HEPSİ AÇIK KISIMDAN İÇERİ GİRİYOR. ABARTMIYORUM HANGİ ARACA BİNERSENİZ BİNİN DOĞAN SAHİN DAHİL ÖN CAMDAKİ SU İÇERİ GİRMEZ...
ARAÇTA KÜLLÜK YOK VE ÇAKMAKTA YOK YERİ BOŞ...
BUNLAR DIŞINDA GENELDE İYİ GÖRÜNÜM VE KONFOR MÜKEMMELE YAKIN AMA BENCE İLK İKİ EKSİKLİK ARAÇ DEĞİŞTİRMEYE SEBEP OLACAK NİTELİKTE... BENCE H KASA 1,3 CDTİ PERFORMANS HARİC DAHA KULLANIŞLI VE DAYANIKLI BİR ARAÇ
ALLAH HERKESE KAZASIZ BELASIZ BİNMEYİ NASİP ETSİN.........
Sn. Sorumen öncelikle hoşgeldiniz. Lütfen mesajlarınızda büyük harf kullanmayınız.
Az önce aracıma inip denediğimde camlarımızın bir engelle karşılaşması durumunda kendiliğinden tekrar geri açıldığını test ederek gördüm, o konuda içiniz ferah olsun, 2000 model Astra G'mizde bile mevcut olan bu güvenlik unsuru Astra J'lerimizde de var.
Küllük ve çakmak artık çoğu araçta olduğu gibi ayrı satılıyor, bizdeki ismi Tiryaki Seti. Çakmak değilse de küllük küllükten ziyade hoş bir aksesuar bence, ben aracıma aldım bir tane.
Astra J Window Safety