camın buharı gitmiyor çıldırıcam

gsı osman

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar ön camın buharı gitmiyor ayarı sonuna veriyorum sıcaklığı direk cama alıyorum yinede buhar gitmiyor şu soruna bir el atan olursa sevinicem :(

polen filtresi demişti tansu usta bana, değiştirince kalmadı buğu problemim
ama zırt pırt nemleniyo namussuz
en son geçenlerde söktüm, ilk kapağı çıkartınca geniş bi boşluk var orası çamur-yaprak kalıntısı vs. dolmuş, onları temizledim güzelce
filtreyi aldım baktım tertemiz, değiştirmeyeyim dedim, evde kaloriferin üstünde beklettim 1 gün, gayet güzel oldu, buğuyu hemen çözüyor artık

kardeş son çare olarak kuru bir süngere , piril sık ve komple camı içerden sil. problemin çözülecektir.

Ilık bir suyun içine biraz gliserin damlat temiz bir bezle camı sil.
Bir daha bugu tutmaz.

ıspırto dene we gor

ne çözümler varmış :) bugu çözülmemekte inat ederse, klimayı soguga alıp ön cama veriyorum, biraz serin oluyor ama bugudan eser kalmıyor (reklam gibi oldu :) )

arabanın ön camında sileceklerin içinden geçtiği plastik bir parça var kaputu açtığında o parçanın devamını göreceksin o parçanın altında yine onun gibi boydan boya bir kapak var işte o kapak üstten inene tırnak ile geçer mükemmel opel servisleri polen filtresini değiştirmek için onu söktüklerinde geri takarken tırnakların birbirine geçtiğinden habersiz olarak parçayı diğerinin üzerine yatırıp bırakırlar o zamanda ön cama gelen yağmur doğrudan çatıya ters konmuş kiremit gibi alta girer ve polen filtresinin üzerine dökülür kaloriferi açınca oradan içeri emilen nemli hava sıcak peteğe çarptığı anda buhar haline gelir ve içerisi saunaya döner. Bu opelin müzmin sorunu olarak bilinir ve önüne geçilemeyeceği söylensede aslında bu da müzmin servis sorunlarından biridir ;)

arkadaşlar ön camın buharı gitmiyor ayarı sonuna veriyorum sıcaklığı direk cama alıyorum yinede buhar gitmiyor şu soruna bir el atan olursa sevinicem :(
arkadaşım benim önceki arabada olmuştu bende senin gibi kafayı yedik bir elimde bezle sürekli sildim durdum,sonra ustaya götürdüm beraber baktık ön camın önünde kalorifer peteği delinmiş ve oradan gelen sıcak buharlı hava sen nekadar çabalarsan çabala öncamın buğusunu engelleyemiyorsun,petek sökülüp lehim yapıldı sorun kalmadı,bence sende ona bak

Geri