Ynt: Çamurluk / paçalık / tozluk
arabanın kirlenmesinden ziyade taş vs. sıçramalarında boyaya zarar vermemesi için bende taktırmayı düşünüyorum. ama resmi sitedeki fotolar çok yetersiz. eğer daha geniş açıdan foto çekip burda paylaşırsanız karar vermemizde yardımcı olursunuz
exelans link' Alıntı:Araç teknik gri renkte ben hem ön hem de arkalafra taktırdım. Tavsiye ederim, önce göz baya zorlanıyor alışmakta ama sonra alıştım, hatta hoşuma da gitmeye başladı görüntü. Tozluklara yokken özellikle ön taraftan yanlara ne kadar çamur su vs sıçrıyordu bizim burada bazı yerlerde yollar stabilize ve mıcırlar kopuyor asfalttan açıkcası ben bu nedenlerden dolayı aldım hem boyaya zarar vermiyor hemde aracın yan taraflarının çabuk kirlenmesini önlüyor, arka taraftakileri de kir taş vs sıçramaları baya önlüyor birde arkadaki araçların kaporta ve camına taş sıçratmıyorsun Takılırken lastiklerin sökülmesi gerekiyor, baya bir vidası var resimde dandik gibi gözükebilir ama baya sağlam. Sonuç olarak koruma amaçlı kesinlikle öneririm. Ama gözün alışması biraz vakit alıyor Saygılar.
arabanın kirlenmesinden ziyade taş vs. sıçramalarında boyaya zarar vermemesi için bende taktırmayı düşünüyorum. ama resmi sitedeki fotolar çok yetersiz. eğer daha geniş açıdan foto çekip burda paylaşırsanız karar vermemizde yardımcı olursunuz