Can Sıkıcı Bir Kaza

teşekkür ediyorum arkadaşlar.tek tesellim sadece tamponda. Sağ tarafda parkdan çıkarken yola dikkatsiz çıktım.daha doğrusu çıkmak zorunda kaldım çünkü yolu göremeyeceğim bir şekilde park yapılmıştı. ben farkettiğimde zaten yolun ortasına kadar gelmiştim.Trafik zaporunu aldım bugun akşama doğru suçun hepsi bana aitmiş.
İlk kez ben bir kazaya karışıyorum da ha önce de bana arkadan çarpmışlardı onda da arka tampon kırılmıştı üstelik 10 şubatta 15 gün sonra ben çarptım üstelik arka tamponu yaptırdığım gün.

geçmiş olsun

geçmiş olsun

abi geçmiş olsun.. tampon hasarı olduğu için canını sıkma..allah daha büyüğünü vermesin.. ben bi kere dikkatsizliğim nedeniyle.. sağ arka kapı depo kapağının altı ve arka tamponunu fena halde kamyona sürtmüştüm :D onun acısı bile bi süre sonra geçiyoki tampon hayli hayli geçer...

Gecmis olsun Allah daha büyüklerinden saklasın.

Arkadaşlar dün Park yerinden çıkarken aracımı çarptım. Tek tesellim hasarın sadece tamponda olması.Kaportada allahtan bişey yok Bu olay için 2 saaten fazla trafik ekiplerini bekledim kartal da arabada küçük çocuğumda vardı,eziyet çektik valla.
Aslında trafik ekibini beklemenizin bir yararı yoktu , olan sadece 2 saatinize olmuşi, çünkü sonuç değişmiyor bir de üstüne traifk polisleriyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz, aracınızın kaskosu varsa direkt kaskoya başvurup kaskodan yaptırabilirsiniz, trafik tutanağı olsun olmasın hasarsızlık inidiriminde seneye azalma olacaktır. Eğer kaskonuz yoksa zaten gene cebinizden ödeyecektiniz, yani sonuç değişmeyecekti.

Geri