Can Sıkıcı Bir Kaza

öncelikle geçmiş olsun benimde başıma gelmişti ama hiç tutanak falan tutturmadım.servise gittim dilekçe yazdım olay anını ücretsiz olarak yaptılar.

Benimkisini ödedi diyelim de karşı taraf nerden alacak parasını ben sigortacımla konuştum bekle dedi bana(kaza yerinde yolun ortasında 2 saatten fazla bekledik)

geçmiş olsun

vipastra' Alıntı:
öncelikle geçmiş olsun benimde başıma gelmişti ama hiç tutanak falan tutturmadım.servise gittim dilekçe yazdım olay anını ücretsiz olarak yaptılar.

Benimkisini ödedi diyelim de karşı taraf nerden alacak parasını ben sigortacımla konuştum bekle dedi bana(kaza yerinde yolun ortasında 2 saatten fazla bekledik)

Ben de arkadaşla aynı yanılgıya düştüm herhalde , parktan çıkarken çarptım diye yazınca sabit birşeye çarptığınızı, direk, bariyer , saksı filan gibi, düşündük.

ewet aynen tam böyle düşündüm.zannettim direğe falan vurdu.başka araçta varsa doğru beklemek gerekiyor.

Kaza raporu olmadan kasko ödemiyor parayı bildiğim kadarıyla birde karşı tarafın hasarı var tabi onun da yanda çizik var çamurluğunda onun hasarını benim trafik sigortam benimkisinide benim kasko karşılayacak. duvara da çarpsam polis çağırıp rapor tutturmak gerek diye biliyorum.

Cevabınız gözümden kaçmış,
eğer tek taraflı hasar varsa yani duvara çarptıysanız, ya da sel bastıysa onun gibi olaylarda direkt sigorta şirketinize başvurup işlemleri başlatabilirsiniz, sigorta bir eksper yolluyor , araç inceleniyor eğer suistimal şüphesi yoksa hasar çok rahatlıkla karşılanıyor, ama bu gibi durumlarda hasarsızlık indiriminiz bozuluyor seneye daha yüksek ücretler ödüyorsunuz.Tabi kaskonun yapıldığı şirketin de önemi büyük ,bazısı adamın burnundan getiriyor o nedenle ilk başta 3-5 kuruşun hesabını yapmamak rahatınız açısından önemli.

Geri