Bu konuyuda hotlatmış bulunsamda gerekli olduğunu düşündüğüm bir paylaşım..
Konuda ki Car300 kartındaki
TDA 7348Dentegresine sahip olmayıp;
TDA 7433Dentegreli car300'e sahip olan arkadaşlar ekleyeceğim resimdeki gibi bağlantı yapmaları gerekli.
*Resimdeki şemayı ters yapıştırmış olmamın sebebi kart üzerinde entegrenin duruş şeklinden dolayı kafanız karışmasın diye..
*Resimde gördüğünüz gibi 5 ve 6cı bacakların hattında bağlı olan kondansatorün girişleri +(artı) bizde bağlantımızı +dan yapacağız.
(konudaki gibi kondansator'un +(artı) bacaklarını (PCB) kart üzerinden ayırıyoruz.Resimdeki gibi bağlantımızı yapıyoruz.)
*Dilerseniz konudaki gibi bir anahtar (switch) kullanın istersenizde sadece anahtarlı stereo jak bağlayarak işleminizi tamamlayın. (ben anahtarı bağlayacağım yeri yeterli bulmadığım için anahtarlı stereo jak ile bağlantımı yaptım.)
*Anahtarlı stereo jak bağlantıyı yaparken kafamı karıştırdığı için yardımcı olabileceğini düşünerek bağlantıyı resimde gösterdim..
*Ben stereo jak şasesini GND(ground/şase)den aldım. Siz dilerseniz teyp üzerinden alın.
4 hoparlordende gayet iyi ses alıyorum. Ankarada radyo sesleri oldukça kaliteli(cızırtısız/bas-tiz gayet net); ben PSP bağladığım için mi bilemiyorum. MP3 sesi, radyo kadar kaliteli gelmedi(bas/tiz bakımından) Büyük ihtimalle PSP'nin ses kalitesinden kaynaklı.Ama gayet hoş emeğe değer. Kolay gelsin...
Not: Jack bğlantı resmi güncellendi..
Sıra geldi benim CD30 MP3 cdçaların bağlantısını yapmaya ama daha önce konusunu açan arkadaş görünürlerde yok..
Hayırlısı bakalım araştıracağız..