Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TDA 7433D entegreli olan CAR300 ler için teyp girişi resimdeki kondansatörlerin - bacaklarından olacak.Çok temiz ses alınıyor. servis klavuzundan baktım 2 ve 3. bacaklar teyp girişi.
İyi yapmışsın kardeşim. Şemalarımda veya işlemlerimde herhangi bir hata yok ben o gün için radyo girişini kullandım.Teyp girişi radyodan iyidir sanırım dediğin gibi.. Güle güle kullan..
Dileyen eakin65 arkadaşımız gibi 2 ve 3 numaralı teyp çıkışından dileyen de benim yaptığım gibi 5 ve 6 numaralı radyo çıkışlarından bağlantılarını yapabilir.
+ (artı) veya - (eksi) olup olmamasına bakmadan çıkıştan sonraki kondansatör bacağına bağlayın. Sanırım radyo çıkışında kondansatör'ün sağdaki bacakları - (eksi), teyp çıkışında ise + (artı)
Dipçe: eakin65; Teyp çıkışına bağladığında kaset kullanman yada kaset kasasını düşürmen gerekli mi? yada hiç bir şey yapmadan da ses alabiliyor musun?
Herkese selamlar
Benim aracımda car 300 modeli teyibim var
İnternetten satılan kasetçalara takılan USB modülü aldım
Montaj konusunda yardıminiza ihtiyacım var
Modülde 2 adet adet (-) (+) enerji (12) v girişleri var birde
3 adet ses girişleri var kablonun birini sase olarak atlandiriyolar ama
Diğer 2 ses girişlerini kondansatör den mi girecez yoksa direk entegreden mi giriş yapacaz yardımcı olurmusunuz simdiden tesekkurler (acillll )
Herkese selamlar
Car 300 modeli teyibim için internete satılan USB modülü aldım
Montaj konusunda yardımcı olabilecek varmı
Modulde (+) (-) giriş uçları var birde
Ses giriş uclarivar 3 adet birisi şase ucuymus da diğer iki kabloyu nasıl bagalayacaz entegreye mi yoksa kondansatöre mi nasıl bağlantı yapmam lazım yardımcı olur musunuz (acillll)
Herkese selamlar
Car 300 modeli teyibim için internete satılan USB modülü aldım
Montaj konusunda yardımcı olabilecek varmı
Modulde (+) (-) giriş uçları var birde
Ses giriş uclarivar 3 adet birisi şase ucuymus da diğer iki kabloyu nasıl bagalayacaz entegreye mi yoksa kondansatöre mi nasıl bağlantı yapmam lazım yardımcı olur musunuz (acillll)
Yapabilirsiniz çalışıyor gayet te temiz ses veriyor. İsterseniz Preanfi giriş kondansatörlerini ayırmadan switch takmadan kond ularından kablo alıp aux yuvasına bağlanınca auxa birşey takınca radyo sesi otomatik taktığınız cihaza yönleniyor..