Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm yetkili servisler herşey demek değil özel servislerde bu konuda iyi ben size anında kodlarınızı bulayım yeterki şasi numara olsunn ayrıca tüm kodlarınızı.
abi benim cd chenger safe yazıyo teyp calışıyo ben öğrenemedim yardımcı olurmusun nasıl öğreniriz bu cd chenger şifresini aracım 2001 model opel astra elegance şaşi no: W0L0TGF6915082170 LÜTFEN ABİ HİÇ BİYERDE BULAMADIM YARDIMLARINIZI BEKLİYOM
abi benim cd chenger safe yazıyo teyp calışıyo ben öğrenemedim yardımcı olurmusun nasıl öğreniriz bu cd chenger şifresini aracım 2001 model opel astra elegance şaşi no: W0L0TGF6915082170 LÜTFEN ABİ HİÇ BİYERDE BULAMADIM YARDIMLARINIZI BEKLİYOM
şasi derken burda teybin gm no anlatılıyor siz changrin gm sini yazın ama kod denilince teypçileri sevmedikleri marka philips hele changer kodu burdan bulmak imkanız
slm yetkili servisler herşey demek değil özel servislerde bu konuda iyi ben size anında kodlarınızı bulayım yeterki şasi numara olsunn ayrıca tüm kodlarınızı.
ruhsatta yazan şasi numaralarımı yollasam sana code verebilecek misin?Orjinal sisteme anfi ve mid-bas bağlattım. fakat öndeki kolonlara bağlantı yapamıyoruz.Kasetçaları sökmemiz gerekiyor.Teyp code u bende olmadıı için bu işlemi yapamadık.Bana yardımcı olursan çok sevinirim.
CAR300 teyp var aracımda akünün kutupbaşları sökülünce SAFE moda geçti. Car Pass kağıdındaki şifreyi girdim fakat "7 SAFE" modunda takılı kaldı. ne yapmam gerekli?