Car300-Car400-Cdr500 Modelleri Tape Code Girme!

ben biliorum cevaplayayım hemen..
ilk gelen rakam her hane için önce sıfır.
benim durumumda birisi için çok gerekli bir bilgi....

10102009002x.jpg

resmi telefonla çektim çok net değil ama durum anlaşılıyor sanırım.
durum şu anda budur...

yok bilmiyoruz yardımcı olurmusun slm

Goldmaster arkadaşım merhaba özele mesaj atmayın demişsin ben okumadan mesaj atmış bulundum özür dilerim. Kendim alaşehir manisa'da oturuyorum ve bu işi izmirde yapıyorlarmış oraya ne vaktim var nede durumum yardımcı olursan sevinirim. teyibim philips car 400 kodu GM0400T1388903 lütfen yardımcı olurmusun... hoşçakal...

Goldmaster arkadaşım merhaba özele mesaj atmayın demişsin ben okumadan mesaj atmış bulundum özür dilerim. Kendim alaşehir manisa'da oturuyorum ve bu işi izmirde yapıyorlarmış oraya ne vaktim var nede durumum yardımcı olursan sevinirim. teyibim philips car 400 kodu GM0400T1388903 lütfen yardımcı olurmusun... hoşçakal...
merhaba
ocihaz seri nodan kodu olmuyor kod entegresine program yüklenerek açılıyor haberin olsun:)

iyi günler

merhaba
ocihaz seri nodan kodu olmuyor kod entegresine program yüklenerek açılıyor haberin olsun:)

iyi günler

Bilgi için sağol arkadaşım peki bu işi nasıl veya nerde yapacağız. Ben Manisadayım en yakın nerde yaptırabilirim.

Bilgi için sağol arkadaşım peki bu işi nasıl veya nerde yapacağız. Ben Manisadayım en yakın nerde yaptırabilirim.
merhaba
sizin orda teyp şıfresı açan kımse yokmu elektronikçi getir açsınlar ben açardımda benım işyerimde istanbulda :(

iyi günler

Bu yontemle code yazan kisima geçmiyor sorun nedir

Geri