Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
doğru taş atıp kolu yorulmuyor ustalık, program, programmer
bunlar bedava olmuyor belli bir bedeli olacak sizin cihazda serialden çözülen model değil ya servisten temin edeceksiniz yada eepromu okutularak bulunacak kolay gelsin..
arkadaşlar ben 3 defa yanlış girdim kodu. fakat ekranda 10 defa hakkım oldugu yazıyordu. şimdi dogru kod elimde fakat ekranda 7 safe yazıyor. aslında 7 defa daha hakkım var ama giremiyorum ne yapmalıyım?
Bende 2001 Astra G var.
Birçok arkadaş gibi benimde hiç hesapta yokken bir sabah aküden dolayı arambam çalışmadı Tabi doğal olarak ta radio sıfırlandı.
elimde radio ve cd code var. Radio yu açmayı başardım tarifler üzerine. Fakat Philips cd yi code girdiğim halde bir türlü çalıştıramadım. Cd code girmeyi anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
bugün bi teypçiye gittim teybi söktü içindeki bi tane entrgreyi havya yardımıyla çıkartıp başka bi yere bağlayıp bilgisayara bağladı sonrasında bilgisayardaki program yardımıyla şifreyi öğrendik vellasıl kelam bu şifreyi koyan zihniyet bunun 30 tl ye hallolabileceğini düşünmemiş olan bizim gibi kullanıcıya oluyo zaten teybi çalan adam diğer kısmı becerebilecek kapasitededir.