Arkadaslar Yardım Lütfenn
1 614 438 PHILIPS.
GM 90 506 173.
*
GM0600Y1258524*
Bu sase nolu teypin kodu lazım acilenn
1 614 438 PHILIPS.
GM 90 506 173.
*
GM0600Y1258524*
Bu sase nolu teypin kodu lazım acilenn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşamalı Bir Şekilde "Tape Code" Girme:
1. Kontağınızı açın...
2. Teybiniz kapalıyken AS tuşuna basılı tutun ve basılı tutarken Teybinizi açın...
3. Ekranda 4 Haneli Şifre girmeniz için bir satır belirecektir... İlk haneyi doldurmak için 1. tuşuna istediğiniz sayı gelene kadar basın.
4. ikinci hane için 2 tuşuna istediğiniz sayı gelene kadar basınız.
5. üçüncü hane için, 3 tuşuna istediğiniz sayı gelene kadar basınız.
6. dördüncü hane için 4 tuşuna istediğiniz rakam gelene kadar basınız.
7. "TapeCode"u girdikten sonra, yani ekranda kodunuzun yazdığını gördükten sonra AS tuşuna sinyal sesi gelene kadar basılı tutun
İşlem Tamamdır...
merhabaSelam arkadaşlar verilen bilgiler dogrultusunda aracıam uayguladım ancak as tuşuna basaka açtıgımda ne ses nede bi işaret geliyor safe yazıyor sadece her şekil denedım kontak açıkken araç çalışırken ancak bi verim alamadım yardımcı olursanız sevinirim tşkler...
merhaba
sizin teype kontak elektriği gelmıyor elektlrkıcye getir kontak termiğini değiştirsin ozaman kod girme pozisyonuna gelir teyp
iyi günler
slm arkadaslar bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim car 400 teybi söktüm taktım Kontak acikken AS tusu basik vaziyetde teyibi aciyorum ama safe gitmiyor safenin yanında hiç bi rakam yok ve hiç kod denemeside yapmadım code geçemiyorum ne yaptımsa safe gitmedi yardımlarınız için saolun