Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi yapmışın hasan acele etme tabi bu kriz geçsin dedğin gibi parası olanda harcamıyo korkudan zincirleme ortalık kavruluyo şu anda
8x derken düşük hızda yazdır demek istedim cd desteklemiyodur nero destekler o yüzden yazamıyosun..bide lens temizleyici cd cleaner lar var cd iç yüzeyinde fırça var ben okumama sorununu kökten çözdüm cd cleaner sayesinde philips marka almıştım cd yi baştan sona dinliyosun 5 -10 ytl fln olması lazım...bide neroda mp3 yapma arkadaşın dediği gibi veri (data) olarak yazdır...cd alırkende marka seç biraz tdk, memorex, verbatim gibi zaten bedavaya dinliyoruz şarkıları cdden kaçmayalım bari
Arkadaşlar aracım 2006 Astra H elegance Aracımda orjinal cd çalar var
Benim sorunum şu Araç normal cdleri çalıyor yani orjinal yada kendi yaptığım Track ları ama Yaptığım mp3 leri dinleyemiyorum error cd diyor lütfen yardım edin
abi aynı yıollardan bende geçtim) hatta aracımna yaptığım tek masraftı) temizlettim neler yapmadım neler) envai çeşit cd yi envai çeşit hızlarda yazdırdım v.s sonunda 200 lirayı verdimde rahatladıom