bende temmuzdan beri uğraşıyorum işde bu işlerde birde çok deneme yanılma bazı şeyleri iki defa masraf yapma olayları oluyor o yüzden buda zaman ve para kaybı oluyor benimde ancak tamamen tahminim bir sıkıntı olmassa nisana komple tüm sistem dört dörtlük biter her şeyiyle
ben 1 posta ses sistmi yaptırdım orjinal kolon yuvalarına daha kaliteli anfi destekli orjinal bir müzik sistemi yapdım
ayrı bir tesisatçıda lcd ekranın montajını laptop falan yaptırdım bazı sıkıntılar çıkdı kolonlardan cızırtı gelmeye başlayınca başka bir tesisatçıya gene masraf yapdım ama tam haloldu
bir süre böyle elimdkei laptopla sorunsuz kullansamda laptop centrafuse u kaldıramadı xp dede kasıyordu zaten şimdi eskişehirden laptop aldım ekransız onu bekliyorum..
üstüne aparatlar montajlandı orjinalini bozmadan zaten burda önemli olan aracın %100 orjinalini bozmadan tek bir delik bile açılmadan bu işlerin yapılması ben torpidoya laptop ı koydum indashden gelen kabloları bile torpidonun üstünde opel bir açmalı kapamalı ufak bir delik yapmış kablolarıda ordan geçirdik onun için bile delik açmadık
adamlar dedi torpidoya elimiz mahkum delik açıcaz yoksa kabloyu dolandırıcaz sana iki misli masraf olucak dedi ben olsun dedim orjinalini bozmak yok gerekirse iki katı masraf olsun neyseki opel ilk defa işimizi kolaylaştırdı
martta tam çalışır nisanda da gps muhabbetlerini alırım ebaydan navi gasyonuda çalışır süper olur
aracım seninki gibi van tazrı bir şey olsaydı arka için kesinlikle tepe ekranı takardım yoksa ilerde ucuza ikinci el bulabilirsem kafalık monitörü istiyorum bende gene alıcam iki kafalık orjinal kafalığa dokundurtmam o aldığım kafalıklara gömdürtücem monitörlere süper olucak şimdi birde fermuarlı yapıyorlar yani kafalık normal kafalık gibi gözüküyor fermuarı açdınmı monitör ortaya çıkıyor hırsızlığa karşı önlem olarak yapmışlar
ne yazık ki güzel memleketimde o bile pahalı ebayda kafalık lcd leri 50 dolar 100 dolar en kralı türkiyede tanesi 200-300 tl
senin şu güneşlik lcd leri bile 150 dolar türkiyede teki 300-400 e satıyorlar hemde 7 inc türkyiede satılanlar türkiye çok fahiş bu konularda..