Centrafuse aracımda kullandığım yazılım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok şükrü zaten ben her şeyi biliyorum mantığında biri olsam sana twin audioyu nasıl yapdın bana yardım cı olurmusun dermiydim hiç bizimde bilmediklerimiz var yeri geldimi bilene sanışıyoruz sağol tekrardan...

Yapmak istediğimi tam olarak anlatırsam daha iyi olacak gibi. Bir pc yada laptop kullanarak araçta Multimedia Sistem oluşturmak. Araçta iki adet ekran olacak. ( Tabi aracın kendi ekranını kullanmayı beceremezsem bu sayı üçe çıkabilir. ) Benim araçta zaten cid ekran standart olarak var. Birinci ekran tavanda ve arkadaki yolcuların film, oyun, net gibi işlemleri gerçekleştirmesi için. İkinci ekranda ön koltukta oturanlar için olacak. Eğer aracın kendi ekranına pc yi bağlamayı beceremezsem tavan lambalarının arkasına dokunmatik bir ekran ekleyeceğim. Yeni ekran eklemekle bir interface arasında maliyet olarak çok fazla bir fark yok. Aracın kendi ekranını kullanmam durumunda kontrol için iki yöntem ortaya çıkıyor. Bir trackball montajı yada benim daha çok tercih ettiğim dokunmatik ekran filmi.
http://www.merpazar.com/asp/show_stock.asp?product=LCDTC080
Yurt dışında daha küçük ebatları bulmak mümkün.
Kafamda tasarladığım araç multimedia sistemi bu şekilde. Münkün olduğunca az orjinalliğe dokunmak istiyorum.
camera0006vk9.jpg

Eğer aracın kendi ekranını kullanamazsam dokunmatik ekranı koyacağım yer.
zafiragal10m75bxg1.jpg

Tavandaki ekranın yeri.
10600838wp9.jpg

Pc kullanmam durumunda yerleşeceği yer.
medzafira5kl0.jpg

Son düzenleme:
ortadaki tavan tipi ekran güzel olurda önde hırsıza davetiye çıkarmak olmazmı ortada sonuçda pek göze batmaz cid ekrana gelince ona bir şey bağlanabiliyormu external bilmiyorum mümkündür belki ama ekranı açıp uzman birinin epey kurcalaması lazım ki ekranın bozulma riskide varönde kısma başka bir şey düşünmek lazım biraz daha geniş foto çekerseniz sanırım altta bendeki gibi eldivenlik yok sizde olsa oraya indash alın diyicekdim bendeki gibi

Merhaba arkadaşlar . Bilen biri varsa bana anlatirsa sevinirim. "centrafuse" programinda ana menüde centrafuse yazan yere nasil opel logosu koyabilirim yardimci olursaniz sevinirim.

Birde bana centrafuze eklemek için türkiye haritasi lazim acaba nereden bulabilirim.

C:\Program Files\Flux Media\Centrafuse\Skins\Aura

Türkiye haritasını bende arıyorum sanırım mokia arkadaşda vardı vericekdi aslında rapide falan upload etseydi iyi olurdu

burda logo.png dosyası olur bunu değiştirirseniz istediğiniz logoyu koyabilirsiniz ama orjinal logonun boyutlarına sadık kalırsanız kaliteli bir şeyler yaparsınız

Hakan bir sorum olacak sana, biliyorsun bu aralar Netbook denilen mini laptoplar piyasada çokça dolaşıyor. Bunların 400$ lık modelleri var. Ben geçen gün internette gezerken bunların boardlarının satıldığı bir site buldum. Intel Atom işlemci anakarta lehimli şekilde geliyor ve çok da uygun fiyatı vardı.
Sorum şu: Atom işlemci bu sistemi kaldırmaya yeter mi sence?

intel atom lar çift çekirdek di galiba açıkcası onlar hakkında bir bilgim yok nedir ne değildir netbook lar adında anlaşılıcağı gibi ayak üstü basit işlemler için diye biliyorum nete gir müzik dinle falan ağır bir işlem yükünü kaldırırmı bilemiyorum asusun da bu tip ppe miydi pppa mıydı böyle handbook dediğimiz notebookları var..

sen bu işe niyetliysen bence ekransız bir laptop arasan bence kendi görüşüm daha rahat edersin ilerki zamanlarındaki işlemler içinde bu iş centrafuse diye başlar sonra bir bakmışsın yolda giderken counter strike oynuyorsun :) şaka yapıyorum tabi :)

benim şu laptop ım gelsin toschiba laptop buldum bende ekransız ekranını kırmışlar coreduo o gelsin eski laptop ucu ucuna torpidoya sığıyordu bu sığmazsa o zaman koltuk latı falan yapıcaz artık

söylemeyi unuttum minibook lar var onlar çok güzel tam işimize yarıycak bir şey boyutu kapladığı yerle ama onlarında fiyatı çok yüksek şu an için casperınkiler 800 civarı

Son düzenleme:
Ben geçenlerde bir program indirmiştim. İçinde Tr haritası varmış ama daha kurup denemedim. Varsa özelden devam.

Geri