biz bunu direk laptop ekranında yönlendiremiyormuyuz. yani illa bi dokunmatik ekran almak şart mı?
anladığım kadarıyla şart değil.. o işin gösterişi... sen araba sürerken laptop ile oynayamazsın. ama o dokunmatik ekrandan yapabilirsin istediğini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz bunu direk laptop ekranında yönlendiremiyormuyuz. yani illa bi dokunmatik ekran almak şart mı?
öylede yapılabilir ama ben öyle yapmadım bilgisayar açılır açılmaz bende registry den direk cantrafuse.exe ye çalıştırma komutu verdim yani bilgisayar açılır açılmaz centrafuse açılıyor
bu işlerden anlıyorsanız basit bir registry programı ile yapabilirsiiniz 5 saniyenizi almaz..
ben açıkcası yeni laptop ı alıyım düşündüğüm farklı bir olay var yapılabilirliği nedir bilmiyorum bizim vectralarda boş swtich yerleri var oralara normalde park sensör swtichi traction swtichi alarm swtici var avrupa vectralarda ben mesela traction switchini alıp gene yerine taksam ama bilgisayara on/off olarak verebilirmiyim bunu düşünüyorum yani o switchi bilgisayarı açıp kapamak için kullanmak istiyorum bu mümkün olursa çok iyi olucak