Mokia
şimdi bu cantrafuse 2.1 trial sürümümü süreli olan eyer oysa o bende var boşuna almıyım senden bendeki 2.0 limitsiz sürüm
ben aslen switci bilgisayarın on off düğmesine bir şekilde ilişikleştirmeyi düşünüyorum yani düğmeye basdınmı bilgisayar komple açılıcak basdınmı kapanıcak
bu program her şeyi destekliyor tv yi ben nasıl ekledim söyliyim ayarlar bölümüne giriceksin sağdakı artıya basıcaksın bir kutu açılıcak bu kutudan ister plug in istersen external harici bir program ekleyebilyorsun centrafuse a ordan sonra düğmeler kısmı var görüceksin boş da olan düğmeler var onların birine tv diye mesela isim verdiysen tv yi o boş düğmeye atıycaksın oldu bitti aslında çok basitte ben karmaşık anlattım galiba
işin komik yanınısöylimmi aslında laptop dır lcd ekrandır bunlar sorun değil sonuçda parayı verdinizmi alıyorsunuz bağlamasıda kolay ama esas zor olan ince ayarlar mesela bir wireless antenini arkaya çekip saklamamız 2 saat aldı sonra kameraları takmamız 3 saatimizi aldı bunların hepsi deneme yanılmayla yapıldığı için ilk defa uzun sürüyor.
bu hdd titreşim olayına gelince hddnizin altına titreşimi emicek bir sünger yada ona benzer bir şey koyarsanız sanırım minumuma iner ama ben o kadar hdd yi bozucak bir sarsıntı olucağını sanmıyorum olursada en kötüsü dediğiniz gibi 16 gb lık alırız bir flas disk ne yapalım..
yazılım ben önceden de söyledim torrente bagladım igo tomtom offline komple haritaları 12 gb 7 gb falan epey ekledim onlar bir insin o zaman antene falan gerek kalmıycak offlineda olsa gidiceniz yeri mesafeyi falanı filanı öğrenebiliceksiniz..
centrafuse un çok güzel eklentileride var mesela obd ye elm cihazınız bağlıysa benzin kontrolü bir depoyla gidiceğiniz mesafe falan çok güzel animasyonlarla gösteriliyor
yusufer55
Konuyu lütfen en başdan oku hayla kafanda soru işareti kalırsa o zamn burda gel sor yardım ederiz birbirimize yardım için burdayız ama her gelen konuyu başdan okumadan nasıl yaparım diye soruyor konuyu okusa sormasına gerek kalmıycak zaten her gelene sıfırdan zaten anlatmaya kalksak bizde bir adım ileri atamayız
winner
A dan Z ye arabanın beyninin izin verdiği her şeyi yapabilirsin oksijen sensörünün hava lamasından tutda pistonların basınç zartzurtundan bir çok başka şeyler ama bunu obd cihazlarıyla yapabilirsin bu program sadece aracı olur gösterimde
Mokia
O logoyu mp3cardan aldın dimi bende ilk onu kullandım beyenmedim sonra tek loglu yapdım
ama bize özgü güzel bir logo olsa iyi olur ben yaptırabilirsem bir arkadaş var ona opel amblemi yanına vectra yada vectra power yazdırtıcam