Centrafuse aracımda kullandığım yazılım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
program elm yi tanıyor ondan

arkadaşlar yapılan büyük bir şey değil yani bu gün bir tesisat yapmaya kalksanız bu paralardan fazlası kolonları anfisi işçiliği teybiydi derken cebinizden çıkıyor

bende şunu dedim gidip double din teyp alıp 700-800 ona vericeğime ben bu tip bir şeyi hem sevdiğim hemde profesyönel bir teybin bile yapamadıklarını yapdığı için bunu yapmayı uygun gördüm.. ayrıca aracımda full teknoloji olmasınıda seviyorum

bu sistem size garip yada çok uçuk görünsede kısa vadede orta sınıf arablarda olmasada şu anda çok lüks sınıf dediğimiz araçlarda bu sistemler artık fabrika çıkışı konuluyor uzun vadede orta sınıf araçlarada ben ekleniceğine inanıyorum biz sadece biraz erken başladık o kadar umarız sayımız artar

Son düzenleme:
cengiz bey avt marka doubledin teybimiz var buna yazilim yüklenerek navigasyon eklenebilirmi teşekkürler

Mert bu program XP istemi çalında açılışıyor. AVT teybinizin programı muhtemelen flash olarak epromunda yazılıdır. Teybinizin üst versiyonlarında naviğasyon özelliği varsa belki eprom yazılımı yenilenerek naviğasyon menüsü eklenebilir.
Ama naviğasyon için donanım olarak ta teybin desteklemesi lazım GPS antenleri ve bunları yorumlayacak donanımının ve işlemcilerin teybin içinde olması gerekiyor.
Bunu düşününce program olarak eklensede çalışacağını sanmıyorum.
Dediğin çok zor..

bu program bildiğimiz bilgisayar istiyor hemde çok sağlam işlemci istiyor benim p2 laptop ı kitlediği için ben çıakrttım ki makinada da hiç bir şey yokdu tek xp ve centrafuse vardı p2 mikina 256 ram vardı ona rağmen kitliyordu sık sık zaten yeni makina alma nedenimde bu

kısaca ben öyle teyble epromla bu programın çalışıcağına hiç ihtimal vermiyorum normal laptop u bile kitliyor şirketteki makineye kurdum celeron 2.4 onda bile kasım kasım kasılıyor donlamar falan yapıyor ki o makinede 1 gb ddr ram var..

bu arada bluetooth olmuyor sitesinden bluetooth için özel bir serial alıp onu programa girmek gerekiyormuş serialıda sertifikalı kullanıcılarına veriyorlarmış :) o yüzden programın kendi bluetoothunu kullanamasamda şimdi ona benzer bir program arıyoru olursa onu external tanıtırm programa

Programı kurdum ve inceledim. Sadece bunun için 1000 ytl harcamak gayet mantıksız geldi bana. Bir kaç ay sonra piyasa uzakdoğuda üretilen opel için yapılmış car pc lerle dolacak. ister indash alırsınız ister duble din. honda toyota gibi markalar üretilmiş ve ebay dolup taşıyor. Tabi ki bireysel çaba ve emeğiyle gelişim göstermek isteyen arkadaşlara saygı duyuyorum.

Son düzenleme:
Mert bu program XP istemi çalında açılışıyor. AVT teybinizin programı muhtemelen flash olarak epromunda yazılıdır. Teybinizin üst versiyonlarında naviğasyon özelliği varsa belki eprom yazılımı yenilenerek naviğasyon menüsü eklenebilir.
Ama naviğasyon için donanım olarak ta teybin desteklemesi lazım GPS antenleri ve bunları yorumlayacak donanımının ve işlemcilerin teybin içinde olması gerekiyor.
Bunu düşününce program olarak eklensede çalışacağını sanmıyorum.
Dediğin çok zor..

evet teşekkür ediyorum ilginiz için

Programı kurdum ve inceledim. Sadece bunun için 1000 ytl harcamak gayet mantıksız geldi bana. Bir kaç ay sonra piyasa uzakdoğuda üretilen opel için yapılmış car pc lerle dolacak. ister indash alırsınız ister duble din. honda toyota gibi markalar üretilmiş ve ebay dolup taşıyor. Tabi ki bireysel çaba ve emeğiyle gelişim göstermek isteyen arkadaşlara saygı duyuyorum.

Merhaba

1) biz bu program için 1 milyarlık sistem kurmuyoruz
2) 1 milyarlık programı bu sistem için kurmuyoruz
3) programın dediğiniz gibi öyle ahım şahım bir özelliği yok o bir interface programı yani arabada arabanızı kullanırken bilgisayarınızı rahat kontrol etmenizi sağlayan güzel geliştirilmiş basit bir program

yani burda önemli olan car pc (araba bilgisayaraının kendi ) programları silersiniz başkasını yüklersiniz bende bu programdan önce frodo vardı audiosystem programı vardı maksat burda program değil sistemi rahat kontrol edebiliceğiniz araba sürerken bir program

4) sadece araba sürerken değil internete girmek tv izlemek radyo dinlemek dvd izlemek excelde dosyalarınızı çekip çevirmek kısaca bir bilgisayardan yapabiliceğiniz her bir şeyi yapmanın neyi gereksiz eyer bu size gereksiz geliyorsa size tavsiyem kasetli eski usül teyplerden almanızdır 20-30 milyona fazla paranızda gitmez oda iş görür radyo çalar kaset çalar

5) bana opel için yapılmış bir car pc gösterirmisiniz nerde var bir tane link verirseniz inanın araştırmak isterim ben bilgisayar sektöründeyim bu kadarda software hardware yakından takip eden bir insanım overclcok ürünlerini bilhassa zamanında getirttim türkiyeye bırakın opeli hiç bir firmanın hiç bir arabanın ecu suna özel tümleşik bir car pc ürettiğini görmedim bunları bırakın adam gibi car pc üreten bir firma bile yok lütfen varsa markayı verirseniz araştırmak istiyorum

ben ebay koliğim bana şu honda ile toyota ile beyni ile tümleşik çalışan indash yada doubledinlerin adreslerini verirmisiniz tümleşik derken ecu dan arabanın motorunun bütün a dan z ye bilgisini alan bir sistem den bahsediyorum

benim tek gördüğüm bu dediğiniz sistemlerden ebayda bir supra için tümleşik sistem gördüm onunda fiyatı 7 bin dolardı yani o sistemler madem kaynıyor ben tüm gün ebaydan bir şeyler alıyorum neden göremedim indash doubledin ıvır zıvır teypler dolu var ama bana arabanın ecusuyla tümleşik çalışan bir sistem bir teyp gösterirmisiniz ebaydan bir link veriniz en azından şu kaynıyan şeyi bende göriyim iyiyse bende alırım

bakınız bilmemek ayıp değil ama bilmeden konuşmak yanlış burda avrupada amerikada insanlar bu işler için on binlerce dolarlar harcıyorlar bunların üstüne filimler çevriliyor mesela fast and furiousdaki tüm sistemler gerçekdir ve şu anda bizim kurduğumuz mantıkdan kurarak sistemler yapılıyor ve insanlar bu işlere ciddi paralar harcıyor

sizin bu hafife aldığınız şey aslında bilmediğinizden dolayı kaynaklanıyor bu gün bir car pc de olsa dediğiniz gibi opel için üretilmiş olan ecusundan tüm bilgileri alıp onu size yansıtması için öyle bir sistemin en kötü fiyatı 5 milyardan aşağı olmaz çünkü sizin dediğiniz car pc dediğiniz sistem hem teyp hem bilgisayar hem tech 2 aleti olmak zorunda ki böyle bir şeyin çin malı bile olsa ucuz olmasına imkan yok bu gün insanlar basit bir opel cid için 500-600 dolar paralar harcıyorlar basit bir renkli ekran için ki bu dediğiniz şey ondan kat ve kat karmaşık bir şey.. yani lütfen bu iler bu kadar basit değil

car pc dediniz mi işin içine işlemci girer işin içine ram girer işin içine ekrankartı ses kartı komplike komple üniteler girer ve dediğiniz gibi bir firmaya özel üretilirse o firmanın soket bilgi sistemi artı yazılımı chipleri epromu v.b girer bunlar çok çok maliyetli ve karmaşık şeyler çok pahalı şeyler bu kadar basit değil çinliler yapmış bir iki ay sonra alırsınız 100 milyona deninicek kadar basit şeyler değil böyle bir laf ederseniz inanın bende o opel için üretilmiş car pc yi görmek isterim....

bu arada ebayda var dolu zibil gibi yazmışsınız onada bir açıklama getiriyim ben ebaydan bir xenon ampülü getirdim gümrüğe takıldı kaldıkki elektronik ürünler heleki double din indash gibi ağır ve büyük elektronik parçaların gümrükden geçmesine olanak yokdur takıldımıda tıpış tıpış gümrüğü ödenir insanları her şey basit kolaymış gibi basite hafife alır bir tarzda yazarken bir düşününüz

Son düzenleme:
Öncelikle bu konuyu açanlara teşekkür ederim. böyle sistemlerden haberdar ettiniz bizleri. Ben car pc olayını biliyordum ama yol bilgisayarı niyetine kullanılabilecek bu tarz yazılımlardan haberim yoktu. Yapmayı düşünenler için benim daha önceden araştırdığım birkaç carPC örneği buyrunuz

http://www.alibaba.com/product-gs/220100265/Car_PC_Mobile_PC_Vehicle_PC.html

http://www.alibaba.com/product-gs/210673798/Car_PC_XPC002_.html

http://www.alibaba.com/product-gs/200161536/1_Din_Car_PC_In_Vachel.html

http://www.alibaba.com/product-gs/205093480/N57_Chery_Eastar_sized_car_PC.html

http://www.alibaba.com/product-gs/204488403/_Super_Deal_7_All_in.html

Ayrıca Mert kardeşimin bahsettiği Çin üretimi cihazlarda fiyat olarak ucuzlar ama bu alet başlı başına bir bilgisayar. o nedenle onlarla kıyaslanamaz benim gözümde. düşünsenize, USB den gamepad bağlayın, molalarda oyun oynayın, arabanızda 120GB lık müzik video arşiviniz olsun, winamptan müzik dinleyin vs vs

Hakan bey, bilgisayarı biraz kasıyor demişsiniz ya, sizin kullandığınız laptop un tam özelliklerini alabilir miyim?

Toschiba tecra 8000
PII 333 MHZ CPU
256MB RAM
20 GB HD

mazdalarda bir şey gördüm oda çok güzel mazdaların ön göğüsde adamalar kartlık eldivenlik gibi bir çukur yapmışlar car pc kuranlar wireless monitör kullanıp oraya koyuyorlar o sizin ilk resimdeki monitörden sanki dersiniz mazdanın kendi bir parçası o kadar orjinal duruyor

Geri