bence acilen o sis lambalarına xenon taktır sarı sinyalleri degştirir ucuza kaçmak istersen ön logoyu siyaha veya kırmızıya boya plakanıda yenile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sislere xenon takıcaz ama sis farları farklı önce onları alıcambence acilen o sis lambalarına xenon taktır sarı sinyalleri degştirir ucuza kaçmak istersen ön logoyu siyaha veya kırmızıya boya plakanıda yenile
ne diyelim hayırlı olsun şimdiden
Bass'ı düz koy,ters duruyor.
sarı sinyaller dursun ama farlarla birlikte sinyallere çok az karartma yakışır sinyalleride parklara bağlatıp amerikan park yaparsın xenon işi bozar hiç uğraşmaya gerek yok...
sonra arabayı yere basıp borbet harici offsetli jantla iş biter 94 ön görünümlede tadından yenmez bianda amma plan proje yaptım kafamda sw arabalara german style çok yakışıyor diye düşünüyorumda ağzım sulandı bunu görünce
kazasız belasız...
Öncelıkle güzel yorumunuz için teşekkür ederim abicim Far karartmayı yapıcaz ancak Para kalmadı Yaza doğru jant lastık işini babama kitledim Yaza kadar bunlarla takılıcazsarı sinyaller dursun ama farlarla birlikte sinyallere çok az karartma yakışır sinyalleride parklara bağlatıp amerikan park yaparsın xenon işi bozar hiç uğraşmaya gerek yok...
sonra arabayı yere basıp borbet harici offsetli jantla iş biter 94 ön görünümlede tadından yenmez bianda amma plan proje yaptım kafamda sw arabalara german style çok yakışıyor diye düşünüyorumda ağzım sulandı bunu görünce
kazasız belasız...
Ciddi olamazsın kankaBass'ı düz koy,ters duruyor.
Aynen kanka eline sağlıkKanka motorla baya uğraştık ama güzel oldu