CGG 68 Astra Sw :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence acilen o sis lambalarına xenon taktır sarı sinyalleri degştirir ucuza kaçmak istersen ön logoyu siyaha veya kırmızıya boya plakanıda yenile

ne diyelim hayırlı olsun şimdiden:)

sarı sinyaller dursun ama farlarla birlikte sinyallere çok az karartma yakışır sinyalleride parklara bağlatıp amerikan park yaparsın xenon işi bozar hiç uğraşmaya gerek yok...

sonra arabayı yere basıp borbet harici offsetli jantla iş biter 94 ön görünümlede tadından yenmez :D bianda amma plan proje yaptım kafamda sw arabalara german style çok yakışıyor diye düşünüyorumda ağzım sulandı bunu görünce :D

kazasız belasız...

Bass'ı düz koy,ters duruyor. :kop: :D

sarı sinyaller dursun ama farlarla birlikte sinyallere çok az karartma yakışır sinyalleride parklara bağlatıp amerikan park yaparsın xenon işi bozar hiç uğraşmaya gerek yok...

sonra arabayı yere basıp borbet harici offsetli jantla iş biter 94 ön görünümlede tadından yenmez :D bianda amma plan proje yaptım kafamda sw arabalara german style çok yakışıyor diye düşünüyorumda ağzım sulandı bunu görünce :D

kazasız belasız...

İşte olay budur :) Fazla söze gerek yok ;) CGGnin tadını çıkar ;)

kazasız belasız...
Öncelıkle güzel yorumunuz için teşekkür ederim abicim :) Far karartmayı yapıcaz ancak Para kalmadı :D Yaza doğru jant lastık işini babama kitledim:D:D Yaza kadar bunlarla takılıcaz:)

Bass'ı düz koy,ters duruyor. :kop: :D
Ciddi olamazsın kanka :D:D
Kanka motorla baya uğraştık ama güzel oldu :)
Aynen kanka eline sağlık :)

Geri