CGG 68 Astra Sw :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vayy vayyy vayyyy vayyyy.. yahu çok güzel araba.. oldum olası sw lere düşkünümdür :D

hava filtresi olmaz öyle incek aşağıya...
İşlerin yoğun diye hatırlatmadım abi :D bende boru var demiştin en son pimaş boru bağlıcam :D:D ama filtre acayip ses yapıyo biraz bassam millet küfür ediyodur
aynen yokki bertone gazlıyalım :D
hemen ön sıyallerı beyaz yapıyosun +10 olur maşallahi var kazasız belazız kullan:)
jant ıstersen bende var uygun yollu verırız yabancıya gıtmesın sana verelım cıllı gıbı :)
http://www.sahibinden.com/super_jant_lastik_kacmaz-02WQQaXQQ20688134WQQpXQQdisplayitem
Teşekkürler abi :) Jantlara baktım abi ama ofsetli janta taktım düşünmen yeter çok saol :)
vayy vayyy vayyyy vayyyy.. yahu çok güzel araba.. oldum olası sw lere düşkünümdür :D
Teşekkür ettim ibrahim abi :)

Aaaa yeni mi aldın Berkay hayırlı olsun :D Şu F kasaların lacivert sedan olanlarına hastayım ya :D olsada binsek :P
Bu arada hava filtresini utanmasan direk bağlıyacakmışsın :D O ne öle al 15 cm pimaş boya siyaha bağla gitsin :D

Aaaa yeni mi aldın Berkay hayırlı olsun :D Şu F kasaların lacivert sedan olanlarına hastayım ya :D olsada binsek :P
Bu arada hava filtresini utanmasan direk bağlıyacakmışsın :D O ne öle al 15 cm pimaş boya siyaha bağla gitsin :D
Aynen yeni aldık :p :D Hava filtresini uzatıcamda,Önce bass ın parasını ödemem lazım berat abiden aldım :D:D Sonra app bastırmayı düşünüyorum inş :)

boruyu arabaya koymayı unutmuşum bi ara alırsın olmadı bu hafta sonu bi yerde buluşur veririm sana takması basit zaten.

boruyu arabaya koymayı unutmuşum bi ara alırsın olmadı bu hafta sonu bi yerde buluşur veririm sana takması basit zaten.
Sonrada ayarlarız abi farketmez :) Emaneti getirceğim zaman alırım :D:D

Geri