vayy vayyy vayyyy vayyyy.. yahu çok güzel araba.. oldum olası sw lere düşkünümdür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşlerin yoğun diye hatırlatmadım abi bende boru var demiştin en son pimaş boru bağlıcam ama filtre acayip ses yapıyo biraz bassam millet küfür ediyodurhava filtresi olmaz öyle incek aşağıya...
aynen yokki bertone gazlıyalımAt çöpe gitsin
Teşekkürler abi Jantlara baktım abi ama ofsetli janta taktım düşünmen yeter çok saolhemen ön sıyallerı beyaz yapıyosun +10 olur maşallahi var kazasız belazız kullan
jant ıstersen bende var uygun yollu verırız yabancıya gıtmesın sana verelım cıllı gıbı
http://www.sahibinden.com/super_jant_lastik_kacmaz-02WQQaXQQ20688134WQQpXQQdisplayitem
Teşekkür ettim ibrahim abivayy vayyy vayyyy vayyyy.. yahu çok güzel araba.. oldum olası sw lere düşkünümdür
Aynen yeni aldık Hava filtresini uzatıcamda,Önce bass ın parasını ödemem lazım berat abiden aldım Sonra app bastırmayı düşünüyorum inşAaaa yeni mi aldın Berkay hayırlı olsun Şu F kasaların lacivert sedan olanlarına hastayım ya olsada binsek
Bu arada hava filtresini utanmasan direk bağlıyacakmışsın O ne öle al 15 cm pimaş boya siyaha bağla gitsin
Sonrada ayarlarız abi farketmez Emaneti getirceğim zaman alırımboruyu arabaya koymayı unutmuşum bi ara alırsın olmadı bu hafta sonu bi yerde buluşur veririm sana takması basit zaten.
Aykut abi teşekkür ederim hepimize kazasız belasız sürüşler inşBerkay sw nın masallahı var kardesım ,kazasız belasız gunlerde kullan inş...
tamamdır abisen bilirsin...