olum beaz yap onlarıda ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TeşekkürlerHayırlı olsun kazasız belasız kullanın.. Resimleri üye otomobillerine ekleyebilirsiniz Hem görmüş oluruz..Kazasız belasız güzel araç..
Bende yeni aldım gsi ımı Yaza doğru kafamdaki projeleri gerçekleştirmiş olurum inş.. O zaman paylaşırım fotoları..
TeşekkürlerHayırlı olsun kazasız belasız kullanın.. Resimleri üye otomobillerine ekleyebilirsiniz Hem görmüş oluruz..
Kanka dün baktımda Sökmesi kolaya benziyoda takarken napcaz bilmiyorum Sol sinyalin orda birsürü kablo var:S (Tesisat,zenon vs.)Ben karartıcam o farları berkaya
bence beyaz yap far filmı var boyatmayla ugraşma benım fıkrım orjıne dönmesı kolay olur far fılmı işigi kesmıyor bılgıneKanka onları sökmicem Farlarla beraber turuncularıda karartıcaz Sonra parklara baglatıcam JDM style yani :
Far filmini ilk defa duydum abi.Öyle bişey varsa hemen yapalım Şimdi zaten 2 3 hafta bişey alamam ama,Eğer bizim sanayide bulursam far filmi ilk işim olurTeşekkürler bilgin için abii..bence beyaz yap far filmı var boyatmayla ugraşma benım fıkrım orjıne dönmesı kolay olur far fılmı işigi kesmıyor bılgıne
gecen hafta arkadaşın arabaya fılm yaptırıken denk geldım kanka gel sanada far fılmı yapalım dedı benım arabada bıran angel oldugunu unuttu ordan muhabbet acıldı işigida kesmıyormuş enjoy farı gıbı oluyor yapılmışınıda gördum guzel duruyorFar filmini ilk defa duydum abi.Öyle bişey varsa hemen yapalım Şimdi zaten 2 3 hafta bişey alamam ama,Eğer bizim sanayide bulursam far filmi ilk işim olurTeşekkürler bilgin için abii..