Chip Tuning ve Chip Box arasındaki farklar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bekapa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mehmet abi benim opel 1.3 cdti uyuz uyuz kalkıyor bunu neyle düzeltecez bütün formu okudum her kafadan bi ses çıktığı için aklım karıştı ben blow-off taktırcam ve aynı zamanda chipmi yoksa boxmı karar veremedim bana bi yardımcı ol sana zahmet bide ankaraya ne zaman geliosun onuda sölersen sevinirim....

ben hem yakıt tasarrufu istiyrm hem de kısmen en azından yani kalkışlarda biraz performans dolayısıyla verilebiliyorsa tek cvp; chip mi box mı???

Fiyat performans oranı açısından Chiptuning derim..

Kalkışlarda ve hızlanmalarda eskiye oranla daha az gaza basacağınızdan daha az yakacaktır.

vectra cdx ler orjinal chipli benim bildiğim -vitez topuzunun üstündeki sport düğmesi :)

mehmet usta biryerde okumustum cipte doğru değerler yakalanarak sıfır dumanla çok yüksek güçlerin alınabileceği diye bu mümkünmü yoksa her durumda sağlam güçler isteniyorsa dumana eyvallah demelimiyiz.

Aracın turbosu bir yere kadar dumansız güce müsade ediyor..Sonrasında attırılan duman turbonun kapasitesinin üstünde çalışmasını sağlıyor..Ne kadar duman o kadar fazla turbo devri..

mehmet usta insignia 1.6 t ya chip çıktımı? çıktıysa 180hp/230nm değerleri nasıl değişir
araca zarar vermeyecek kara duman atmayacak şekilde kaç olur? sonucta sıfır arac dumanlı hoş olmaz.

bide garantiyi bozarmı yada ytekili servis anlarmı chip oldugnu

1.6 Turbo motoru ilk chiplememin üzerinden nerdeyse 1 sene geçti..

Insignia 1.6T 180 Hp _ 230 Nm

Bu aracın motorundan Sağlıklı Problemsiz 32 Hp ve 45 Nm alabiliyoruz..

Benzinli araç duman atmaz..

dump valf var sanıyorum.aynı işi yapıyorlar. blow off un avantajı ses diye biliyorum.

Geri