Chip Tuning ve Chip Box arasındaki farklar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bekapa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mehmet usta blow off takarken cok delme bicme varmi merak ediyorum ?? Bde bizim stock dizellerin turbolarinda varmi blow off kucuk falan yani yararliysa neden orjinalde konulmuyo ( sesten dolayi flanmi acep ?)

Blow Dizelde sadece ses çıkartır herhangi bir faydası yok.

hiçbişey kesilip biçilmiyor..

-Dizel araçlara box uygulaması yapılıyormu?

-Benzinli araçlarda box uygulaması,lpg taktırmadan öncemi yoksa sonramı yapılmalı hangisinde daha iyi verim alınır?

-Box uygulamasıda chip'te olduğu gibi yakıt ekonomisi sağlarmı?Sağlıyorsa benzinde,dizelde ve lpg'de oranlar nasıldır?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Peki box uygulamasına bağlı olarak yakıtta herhangi bir sarfiyat azalması yada fazlalaşması olayı varmı?

Box ayarlanabilir birşey.. İstersen ekonomi moduna alırsın yakıt tasarrufu yaparsın istersen performans moduna alırsın tamamen sana kalmış yani..

Forumda baktım rastlayamadım. Yaptırmayı düşünüyorum bende. Özellikle Mehmet Ustadan bir cevap alabilirsem çok makbule geçicek. Onun dışında görüşlerini bildirenlerede şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca Tuning yada Box uygulaması yaptırmış arkadaşlar varsa onlarında yorumlarını alabilirmiyim acaba?

Saygılar
Orkun Işık
Vay be ilk mesajım.. Şubatta heveslenmişim bu işlere ama kısmet bu zamanaymış :)

Tüketim kullanımla alakalı..

Ekonomik Kullanımda daha fazla ekonomi, agresif kullanımda daha fazla tüketim.

mehmet usta sana bı sorum olacak bende 2006 1,3 corsa varda ben buna hem chip hemde box yaptırmak ıstıyorum bunu yaptırma ımkanım olurmu ıkısını bırden uygulayabılıyormuyuz bu arabalara

Geri