paylaşım için teşekkürler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuyu biraz daha açayım bunu her araca uygulanabilir yeter ki anahtarı çevirdiğiniz zaman camlar kapansın ben astra g nin semasını buldum da yaptım başka modellerde ayni renkler olabilir serviste çalışan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlar İnşallah rölenin beslemesini çift kilitleme motoru kablolarına bağladım (Kahverengi mavi ve kahverengi kırmızı) birde diyot koydum sadece kilitlediğinde kontaklarını çeksin rölenin kontaklarını da bir ucunu şaseye (kahverengi kablo) diğer ucunu da kapıdaki cam kapatma anahtarından gelen kabloya (kırmızı mavi) bağladım renkler farklı olsada bu kabloları bulabilirsiniz veya bu işten anlayan birine yaptırmanız mümkündür.Yaptığımız işlem arabanın diğer özelliklerini etkilemiyor.(veya cam modülü bağlatın)
Birde cam modülü ve kumanda modüllü aracın neresinde ikisi tekbir parçamı veya ayrı ayrımı bağlantı şeması olan varsa bu modüller hakkında bana iletirlerse kumandadan camları amcayı düşünüyorum.
kapiyi kilitlerken anahtari tutugunda ne olursa aynisi oluyorpeki bi iki takıldığım soru sorabilirmiyim;
1- tek kilitlemede de camlar kapanacak mı yoksa ikinci kilitlemedemi kapanacak. dediğiniz gibi bağlantı yaparsak sanki tek kilitlemedede camlar kapanacak gibi.
2- bi de bu kabloları anladığım kadarıyla kapının içine giren kablo demetinden paralel alacağız dimi. kesip direk bu devreye bağlama olmayacak. paralel uçlar mı alacağız.
3- kilitlemede 4 adet camda kapanıyormu yoksa tek cammı??
teşekkürler
kapiyi kilitlerken anahtari tutugunda ne olursa aynisi oluyor
kablolari kesmiyoz paralel aliyoruz yoksa kapi kilitleri calismaz
basliktada dedigim gibi cift kilitlemede
anahtarı o şekilde tutunmu camlar kapanır çift tek kilitleme farketmezkapıyı kilitlerken anahtarı takıp, sağa doğru tek çevirip tuttuğumuzda, kapılar tek kilitlenip yine camlar kapanıyor.
acaba tek kilitlemede de camlar kapanırmı ben orda biraz takıldım. deneme şansın varsa deneyip yazarsan sevinirim.
teşekkürler