çift kapi kilitlemeyle otomatik cam kapatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan usuruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tek bir role kaldı anuda aldım mı tamam ya bu arada 24 volt role kullansak olurmu

dostum kumandada açma-kapatma tuşuna basılı tutunca açma kapatma yapıyo zaten bence hiç gerek yok...............

sonucu ve detaylı resimleri eklerseniz sevinirim. ben uğraştım ama olmamıştı, kabloların nerde olduğunu detaylı bir şekilde anlatırsanız iyi olur

ben burdaki kabloları kullandım
attachment.php

sonucu ve detaylı resimleri eklerseniz sevinirim. ben uğraştım ama olmamıştı, kabloların nerde olduğunu detaylı bir şekilde anlatırsanız iyi olur

Ekli dosyalar

• kapi2_resize.webp
    kapi2_resize.webp
    13.4 KB · Görüntüleme: 348
Arkadaşlar sari siyah ince kablo 6 adet veya 5 adet( modele göre değişiyor adeti KAPILAR BAGAJKAPAĞI DEPO KAPAGI VS..)kablo demeti tek kitleme motorlarina giden kablolar tek kitleme için isteyenler buraya bağlaya bilir .devreyi yaptim yarin takicam bakalim çalişacakmi bende diyot vardi onu sökecem bunu takacam

eline sağlıl ustam yapmış oldugun devre muhteşem çalışıyor.
bizimle paylaşımın için teşekürler.
Alıntı:
usuruh´isimli üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar sonunda vakit ayırdım ve kapıları çift kilitlediğimiz zaman 4 camı kapatan devreyi tasarladım. Bu sayede seyir halinde kapılar kilitlendimdi camlar kapanmıyor ve araba çalışmazken aküyü boşatmıyor devremiz.
Devreyi kapının alttarafındaki kablo demetinin oraya bantladım. Devreyi hazır halde isteyenlere yardımcı olabilirim.
maviKahverengi ile kırmızıkahverengi kablo kapı çift kilitleme moturuna giden kablola. Ters bağlarsanız kapılar açıldığında camlar kapanır.
kırmızı mavi kablo ise anahtari cevirdiğimizde camlarin kapanmasini sağlayan swich giden kablo.
kahverengi kablo ise saşedir (akünün - ucu)
maviKahverengi ile kırmızıkahverengi kablo rölenin besleme ayaklarina gidiyor.
kırmızı mavi ile kahverengi kablolarda röle cektiğinde kısa devre olan kontaklara gidiyor.
Malzemeler:
1.12 volt role
2.470 Mf kondansötör
3.2 adet IN4001 Diyot
Eklenti 3149

Eklenti 3150

Eklenti 3151

Eklenti 3152

Eklenti 3153

çalışma ,ç,n tesekkürler sunroofuda kapatmak için ne yapmak gerekiyorrr

vectra

Bunu vectra için yapan yokmu kablo şeması aynımı bende 2001 vectra cdx var da bende yapmak ıstıorummm yardımmmmmmmm

Geri