tampon parlatıcı ne tavsiye edersiniz arkdaslar cila yaparken tamponlara sürmüştük araç dah yeniyken siyah tampon giri gibi duruyo nası parlatırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de gecen gun elıme ne gecse sıkıyordum arabanın bıryerlerıne elıme kalıp ayırıcı sprey gecmıs ınan tampon cıtaları ve lastıklerı komur gıbı yaptı ben de merak edıp ıcerıgını okudum o zaman anladım kalıp ayırıcı oldugunu artık faydalı mı zararlı mı bılmıyorum zaten ne onemı var degıl mı muhım olan sıyahlıksıvı silikonu öneririm jel silikon die de geçer hem tampolara ıslak görünüm verir hemde plastik emdiği için cila vs sebebiyle oluşmuş beyazlıkları kapatır Car Jack marka vardı sanırımm
Walla buğra bizde siyah tamponlara badem yağı sürüyoz çok dehşet parlatıyo hatta araçtan anlamayan arkadaş tamponları neden siyaha boyadınız dediydi ama gerçekten buğra parlatmak için tek derim badem yağınıtampon parlatıcı ne tavsiye edersiniz arkdaslar cila yaparken tamponlara sürmüştük araç dah yeniyken siyah tampon giri gibi duruyo nası parlatırız