Çinli Arabalar Güvenilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çin kökenli bir araba alır mısınız?

• evet

Oy: 28 17.9%
  • hayır

Oy: 128 82.1%

• Kullanılan toplam oy
    156
tırsarak araba sürülmez..farzedin biri yandan çarptı..eeee ne oldu iyi araba kullnmak..öldün gittin işteee..Sağlam kafa sağlam vücutda ,sağlam araba sağlam markada bulunur.

chery alıp içine rollcage koyarsanız orası başka tabi:D:D

ben asla kesinlikle isterse 10 milyar olsun yine binmem ve kimse alınmasın ama bu arabaya binerim diyenler zaten o arabanın sunduğu vasat bi güvenlik sistemi olan arabalara bindikleri için kabul ediyorlar sanırım ben aynı testlerden 5 yıldız almış bi araca biniyorum isterseler o arabadan 5 tane verseler binersem namerdim arkdaşlar canınızı bu tür arabalaramı emanet ediceksiniz ya !

Son düzenleme:
04crush72206dy3.jpg

Yaw üstteki mankene baksanıza.

Obile bindiğine pişman olmuş gibi

:):):):):):):)

sanki doğan şahin renault brodway çok mu güvenli.o paralara alabiliceğiniz arabalarla karşılastırın çin arabalarını.x5 in fiyatı 150 mlyr cin araçları 36000 enfulu.5 kat fark avr arada olcak o kadar ne kadar para o kadar köfte arkadaşlar

biraz daha sabır, kısa süre sonra yollarda göreceğiz bu araçları, sağlamlıkları ve güvenilirlikleri yaşanarak öğrenilecek

şahinimiz Doğanimiz Bundan Sağlam Gibi Geldi Bana... Ben 30 A Binmem şahsen... Uzak Dursun

belgeselını ızlemıstım bır çin malı aracın uretim bandı tamamen alman teknolojısı ve cok gelişmiş bir fabrikaları vardı arac teknolojileri de almanlardan dolayısı ile
yani sandığımız gibi cok da vahim araçlar değilmiş ve türkiyedeki satış fiyatları da hiç de yabana atılır tutarlar olmayacakmış yalnız bir spor modeli vardı markayı hatırlayamıyorum ama cok da güzeldi ne yalan soyleyeyim.

Geri