CİTROEN C4 92hp Mİ YOKSA ASTRA CDTİ ENJOY MU ??

toyota önümzdeki ay kasa atlicak yawss güncel kasa tawsiye etmem.ama marka olarak toyota kesinlikle sorunsuzdur.....

Gerçek olan bir sey var 1.4 dizel corollada,1.3 astrada,1.4 hdi citröen de olsa hepsi performans acısından sınıfta kalacaktır, o yüzden motoru büyüt yada git 1.6 benzinli al,tabii focus ,407,s40 alacaksan bir sey diyemem,hersey görüntü değildir c4ün güzelliğine kanıpta kasayı kaldıramayan, kanıdan farksız araçlarla uğraşma.eminim ki 1.6 dizel 1.4 ve 1.3 dizellerle aynı yakıyordur.

c4te 1,4 dizel war mı ki???ben 1,6 dizel 92 beygr die biliodum daha düşük turbo basıncı ile...

Arkadaşlarda yazmışlar ama Alman makinası bütün makinalardan üstündür bence ha Japonlarıda es geçmemek lazım tabi... ayrıca her arabanın kendine göre problemleri wardır bir nevi şans işi sonuçta... Beğenine kalmış ama birazda yönlendirmek lazım Astra güzel alet her şekilde tavsiye ederim mazotunu iyi seç bakımlarını zamanında yaptır artık geri kalan kendi şansınız... 2. elide iyidir en azından C4 ten kat kat iyidir...

hocalar ben arabayı aldıktan sonra 6-7 sene satmamayı düşünom...
c4 te bu süre zarfında 2. elini astra gibi yapar die tahmn ediorum!!

kardeş herşey ortada.. :) ama anlaşılan senin gönlün C4 yana.. Hayırlısı olsun.. önemli olan senin keyfin kararın :)

6-7 sene demişşin ozamana ne c4 kalır nede 1.3 astra.İçinden ne geliyorsa onu yap en iyi yol bildiğin yoldur..

reklama gerek yok' Alıntı:
:alkis: :alkis: :alkis: aynen cdti 2005 yılının en iyi dizel motorudur ayrıca ve sorunsuz calısır;)

bazı arkadaşlar çalıştırmakta zorluk çekiyorlar problem arkadaşlardamı:D

şansımı C4 den yana kullanırdım ben... üstelik astralardaki zor çalışma durumunuda göz önünde bulundurmak lazım...

Geri