CİTROEN C4 92hp Mİ YOKSA ASTRA CDTİ ENJOY MU ??

Arkadaşlar EuroNcap arabaların sağlamlığını ön plana çıkaran bi test değil içindekileri nasıl koruduğuna yönelik bi test bence çünkü kriterleri farklı
Airbaglerin sayısına ve açılışına göre
Emniyet kemerlerinin göğüs kafesine uyguladığı basınca göre
arabada ki Isofix çocuk koltuğu bağlantılarına
dışarıda ki yayaların güvenliği konusunda (arabanın köşeli yapıda olup olmamasına göre değişiyor)
bu kriterlere göre araçlara puan veriliyor
misal Peugeot 1007 sırf araçta diz airbagleri olduğu için 5 yıldız almış bi araç
peugeot10072005hi0.jpg

ayrıca Amerika Avusturalya ve Japonya nın yaptığı çarpışma testlerinde 5 yıldız alan araçlar çok farklı puanlar alabiliyorlar
bi araba alacaksan bence İlk tercihin Alman lar dan yana olsun adamlar gerek tasarım gerek donanım gerekse sağlamlık olarak olayı bitirmişler

bende astra var araba daha 60km de cok yorum getiremiycegim.

bizde megane astra c4 arasında kalmıştık. duruş asillik ve alman kalitesi dedik astra aldık. sen ne yaparsın bilmem ama emin ol bi astra bi c4 ten cok daha kaliteli iç ve dış olarak meganenı direk ele zaten vites topuzundan bodysinden..

yinede sen bilirsin alman ve fransız fark ortada 40 milyar c4 e vericegine opele ver ilerde 1.3 motorun ekonomisini yaşarsın ;)

imzam belki aklını celer :)

(buarada arkadas fiyatı uygun bi araba istiyor yukarda volvo s40 tan leon tdi ya kadar söylenmiş. s40 1.6D 63 milyar leon tdi 50-55 golf tdi (aynısı zaten) benim araba 35 ;) (ben biraz ucuza aldım ama:))

dostum yakın bir arkadasım c4 aldı servisten cıkamıyor.. süspansiyonlarında problem var... opel almayacaksan toyota al mutlaka

HSG' Alıntı:

bizde megane astra c4 arasında kalmıştık. duruş asillik ve alman kalitesi dedik astra aldık. sen ne yaparsın bilmem ama emin ol bi astra bi c4 ten cok daha kaliteli iç ve dış olarak meganenı direk ele zaten vites topuzundan bodysinden..

yinede sen bilirsin alman ve fransız fark ortada 40 milyar c4 e vericegine opele ver ilerde 1.3 motorun ekonomisini yaşarsın ;)

(buarada arkadas fiyatı uygun bi araba istiyor yukarda volvo s40 tan leon tdi ya kadar söylenmiş. s40 1.6D 63 milyar leon tdi 50-55 golf tdi (aynısı zaten) benim araba 35 ;) (ben biraz ucuza aldım ama:))

++++ 1000 gez diyorum:D
Siyah GTC jantlısını al üfff bide siyah film çektinmi camlara varmayın yanına eğer toyota almıyacaksan kesinlikle astra al derim ....

walla astranın makyajlısı gelecekmiş şubat sonunda öyle söledi servis bana astra nın sedanıda mart gibi gelecekmiş bence astralarıda bekleyebilirsin ama acelem war diyorsan focusssssssssssssssssss

ysn' Alıntı:
Siyah GTC jantlısını al

1.benim jantlar (orginal sport paket jantı) seyir halinde dıştan görünüşü daha hoş gtc ye göre. Gtc jant durdugu yerde güzel ama kendi görüşümüm öyle aman aman degil..
2.ben sormuştum 650 ytl fark dediler gercekten değmez 650ytl ye film+spoiler+karter muhafaza+özel plaka yaptırırsın ;)

inş bi kaç aya film+spoiler+hız sabitleyicisi

HSG' Alıntı:
1.benim jantlar (orginal sport paket jantı) seyir halinde dıştan görünüşü daha hoş gtc ye göre. Gtc jant durdugu yerde güzel ama kendi görüşümüm öyle aman aman degil..
2.ben sormuştum 650 ytl fark dediler gercekten değmez 650ytl ye film+spoiler+karter muhafaza+özel plaka yaptırırsın ;)

inş bi kaç aya film+spoiler+hız sabitleyicisi

Senin jantlar GTC olmaz zaten benzinli araçlarda 4 bijon var ben 650 verecektim ama olmaz deiler GTC ler 5 bijonlu maalesef...Bence gtc jant arabayı fena değiştiriyor...Tabi zevk meselesi kardeş:)orjinal jantlarda güzel canım bişe demedikkk:D:rock

HSG' Alıntı:

Ben 2.el olarak yazmıstım S40 ve 407 1.6 hdi ki 40 bin ytl ye 2 sinden de alınır...

Geri