CİTROEN C4 92hp Mİ YOKSA ASTRA CDTİ ENJOY MU ??

focus perfrmans olarak çok iyidir ama asla alman kalitesini bulamazsınız.citroen süspansiyon problemleri yaşadı we hala daha yaşıyor.pug 307 süspansiyonlarını deiştirdi ama hala daha bi alman olamıyor en başta önden kaybedio.astra 1,3 cdti gerçekten yawaş kalıo.eğer dizel diosan olay bunlar.benzinlide civic, astra, corolla tawsiye ederim.golf de olabilirdi ama gereksiz pahalı.s40 1,6d serwis olayı we maliyetleri çok prob deilse bnm tawsiyem olur.gönül isterdi ki opel diyeyim ama işte şartlar...

ysn' Alıntı:
Senin jantlar GTC olmaz zaten benzinli araçlarda 4 bijon var ben 650 verecektim ama olmaz deiler GTC ler 5 bijonlu maalesef...Bence gtc jant arabayı fena değiştiriyor...Tabi zevk meselesi kardeş:)orjinal jantlarda güzel canım bişe demedikkk:D:rock

sıfır alırken IDS+Plus la birlikte GTC jantları veriyorlar diye bir bilgi var ama ne kadar doğru

bende focus iyi bir seçim oalcaktır diye düşünüyorum. bazıları hiç bir zaman alman olamayacağını söylemişler doğru, çünkü o bir amerikan:D

toyota d4d bmw nin dizelleri bile halt etmiş yanında .

citroen c4 içinse o bir fransız desem yeterli olur sanırım.

mematibaş' Alıntı:
arkadaşlar lütfen marka fanatizmi yapmayalımm!!
o fransız diye ezdiğimiz C4 tasarımda bmw-audi leri geride bırakmışş
bu siteye girersenz göreceksnz!!!
http://arsiv.sabah.com.tr/2006/05/27/otm111-20060501.html

güzellik kalite değildir;) ör;aptal sarışınlar :D önemli olan kalitedir ve bu güne kadar hiç bir fransız almanlar kadar sağlam ve kaliteli olamamıştır. şunu da bilmenizi isterim; alman otomobilleri, dünyanın her yerinde prestij demektir, buna amerika da dahil. ;)

yahu titanikte 10 oscar aldıydı 2 sene sonra en kötü seçtiler o kaniş kulağına benzer aynaları yeter kötü demem için...

ysn' Alıntı:
Senin jantlar GTC olmaz zaten benzinli araçlarda 4 bijon var ben 650 verecektim ama olmaz deiler GTC ler 5 bijonlu maalesef...

benim araçta 5 bijonlu :confused: 1.3 ctdi

5bijoney8.jpg

ben astra derim c4 de güzel araba ama sacı çok kötü nede olsa pevgeot yla aynı fabrikadan çıkıyo bide içi bence pek güzel degil ama zewk meselesi tabi

Geri